Máme vybrať sedaciu súpravu alebo polohovateľné kreslá na terasu?
Mam dilemu.Ci zvolit na terasu ktoru si pri dome zariadujeme sedacku do L,alebo skor polohovatelne kreslo/stolicky s vyssim stolikom.Damy, ktore uz vyuzivate vedeli by ste mi poradit pre ktoru variantu by ste sa rozhodli dnes na zaklade skusenosti a preco?
Malisme polohovatelne vyssie sedenie, vymenili za sedacku a kresla. Uprimne, zly napad to bol. Chcrli sme po x rokoch zmenu, posunuli sme svokre, ale banujem.
@benit Ci spravne rozumiem,lebo trosku som sa stratila,podla teba bolo lepsie to polohovatelne sedenie?Kvoli comu vam ta druha moznost nevyhovuje?
Mame nízke sedenie s nízkym stolíkom, to je fakt len na taký oddych, tak sme kúpili vysoke sedenie, ako sedačka, vysoký stolík a ľutujem, že sme nekúpili rovno klasické stoličky namiesto toho.. keď sa chceme pri tom najesť, musíme posúvať a odsúvať celý stolík.. susedia maju kvalitné stoličky a je to super, aj sa tam dobre sedí
@benit Ci spravne rozumiem,lebo trosku som sa stratila,podla teba bolo lepsie to polohovatelne sedenie?Kvoli comu vam ta druha moznost nevyhovuje?
@maminkadeticiek ked sediet na sedacke,musia sa tam napaskovat vedla seba, stol na jedenie nizsi. Na tom polohovatelnom si si aj oddychla. Tu v kresle len sediet.
My mame sedacku v Lku vyssi stol kde sa normalne najes a potom mame take velke vajce ako keby s vankusmi a tam si vies lahnut.
mne sa pacia lavice, akoze ratanove sedenie, to je prakticke aj na udrzbu, aj na sedenie, aj na lezanie, za mna najlepsia volba a teraz maju dobre ceny na takyto nabytok u Kondelu, ked pozries 😉
mne sa pacia lavice, akoze ratanove sedenie, to je prakticke aj na udrzbu, aj na sedenie, aj na lezanie, za mna najlepsia volba a teraz maju dobre ceny na takyto nabytok u Kondelu, ked pozries 😉
@norikaro Neviem presne ake myslis,vies mi pridat prosimnta akejkolvek obrazok,nech viem aspon aky styl?
Mame sedenie bury od Ratanea, naše tretie sedenie a teda konečne spokojnosť.
Stolík akurat k sedačke aj jedálenský stoličkam, (ak chcete drahší, je výškovo nastaviteľný). Výborne sa sedí aj leží, plus mame ešte podnozky (nie sú na stránke)
Poťah zvliekatelny a dá sa prať. A žiadne natieranie dreva alebo praskanie rátanu.
@norikaro Neviem presne ake myslis,vies mi pridat prosimnta akejkolvek obrazok,nech viem aspon aky styl?
@maminkadeticiek napriklad aj nieco taketo, to vyzera zaujimavo, stolik sa da pekne schovat pod tu lavicu ale ked si rozkliknes ich webovu stranku, tak oni maju kopu zahradneho nabytku v ponuke
@maminkadeticiek napriklad aj nieco taketo, to vyzera zaujimavo, stolik sa da pekne schovat pod tu lavicu ale ked si rozkliknes ich webovu stranku, tak oni maju kopu zahradneho nabytku v ponuke
@norikaro nie je to skarede ale podla mna su aj krajsie sedenia na terasu. My sme tiez tam kupovali ale uplne taku inu supravu na terasu a hlavne vacsiu, kedze my sme velka rodina a radi k nam chodia aj kamarati, tak sme potrebovali vela miest na sedenie😂🙂
@norikaro nie je to skarede ale podla mna su aj krajsie sedenia na terasu. My sme tiez tam kupovali ale uplne taku inu supravu na terasu a hlavne vacsiu, kedze my sme velka rodina a radi k nam chodia aj kamarati, tak sme potrebovali vela miest na sedenie😂🙂
@tasticka59 jasne, ved to uz zalezi od vkusu, dala som len taku inspiraciu, ako by mohla sedacia suprava na terasu vyzerat ale je jasne, ze ked clovek chce vacsiu, tak bude taku pozerat. a vy mate ktoru?

Malisme polohovatelne vyssie sedenie, vymenili za sedacku a kresla. Uprimne, zly napad to bol. Chcrli sme po x rokoch zmenu, posunuli sme svokre, ale banujem.