icon

Mandevila

8. apr 2022

Prosím táto trvalka, chcem ju na balkón, v lete tam mám slnko iba doobeda, od rana do 12 cca. Bude jej to stačiť? Zaujíma ma, kto ju pestuje, reálnu skúsenosť. Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
8. apr 2022

@viestta nepýtala som sa na to

viestta
Odpoveď bola odstránená
majulino
8. apr 2022

No bude jej to stačiť. So zazimovanim bude problem ako pisalal vyssie. V panelaku sa mi to ani jeden rok nepodarilo

miadi
8. apr 2022

Stacit to bude len bude mat menej kvetou..

miadi
8. apr 2022

Ja ju kupujem kazdy rok neberiem to ako znasilnilnovanie prirody zahradne centra ju vypestuju v sklennikoch tak ci tak. Beriem to ako kolobeh zivota ako annualne rastliny ktore cloveku robia radost jednu sezonu. Znasilnovanie prirody by bolo kradnut chranene zvonceky v horach..

autor
8. apr 2022

@viestta znásilňovanie prírody.... A vôbec si neodpovedala k veci, tak keď nevies odpovedať tak neodpovedaj.
@miadi
@majulino díky, risknem to. Ja som ju mavala na plnom slnku a tam bola fakt krásna. Len sme sa presťahovali. Tak som nebvedela

petkasaurus
8. apr 2022

No v mieste, kde som volakedy byvala, ju mala suseda na rozpálenom balkone, doslova tam bolo peklo poobede a tie mandevily boli krasne.. Takze, nie som si ista, ci im tvoje stanoviste bude postačovať.. Ved vyskusaj, pripadne ju premiestnis alebo podarujes..