icon

Máte doma inšpiratívny kávový kútik?

2. feb 2024

Ahojte tie čo máte kavovar máte doma urobený nejaký ,,kávový kútik ,,?😊 v zmysle že máte pri ňom nejaké doplnky či už kávu alebo salky

Chcela by som si takýto kútik urobiť vždy som po tom túžila a konečne mám parádny kavovar tak chcem aj okolo Neho to mat pekne
Hlavne kávu by som chcela mat vyloženú lebo mám veľa rôznych pekných balení a nemám nejakú inšpiráciu nechcem to mat len vedľa kavovaru položené
Tak sa rada inšpirujem ak niečo takéto doma máte

Strana
z2
autor
2. feb 2024

@majlo1234 to som napísala len tak narýchlo momentálne ho mám na stole lebo je ešte nový a neriešila som zatiaľ kam ho dať preto keď už na to pôjdem to chcem mat pekne urobene
Skôr nejakú samostatnú skrinku som myslela mám v kuchyni na to miesto taký akoby vyklenok kde nič nie je preto si tam chcem urobiť kávový kútik😃

Necitala som všetky komenty ešte tak neviem o čom je reč ale káva do mrazaku ? :/ to mi už len zle znie, ja osobne ani jedla moc nemusím nejaké hotovky čo sa dali do mrazaku aby nabudúce bolo narýchlo poruke , radšej si uvarim niečo narýchlo ale čerstvé .. a káva by mi teda asi rozhodne takto nechutila
Pokial sa tak robí v kaviarňach a neviem o tom okej 😂ale doma nie

majlo1234
2. feb 2024

@banalu tqk mozno urobim experiment a skusim dat kusok do mrazu, ze co to spravi. No ale potom otazka. Ked mi dojde kava v nadrzke, to tam rovno nasypem tie mrazene zrna? A mlyncek to zvladne? Ci ako to potom robis?

guudy
3. feb 2024

Autorka, snad mas ten vyklenok velmi blizko k drezu/vode. Kvoli udrzbe. Preniest vodu v nadrzke je v pohode, ale ked mas plnu spodnu nadobu plnu spinavej vody, tak s tym sa nechces moc ‘motat’ po kuchyni 🙂

banalu
3. feb 2024

@majlo1234 ano davam rovno z mraznicky. Mam delonghi magnifica s a frci uplne v pohode 4+ rokov.

majlo1234
3. feb 2024

@banalu mame rovnak! Tak to vyskusam, vsaka za tip😇

Strana
z2