icon

Máte doma konvektomat?

28. aug 2025

Dobry den, ma niekto doma konvektomat, prip. osobnu skusenost napr. z prace?

anonym_4431ab
28. aug 2025

@anonym_autor osobná skúsenosť z prace, doma by som to nechcela 😀

balerina2025
28. aug 2025

@anonym_autor to mavaju bezne aj ludia doma?

danielle21
28. aug 2025
@anonym_4431ab

@anonym_4431ab preco by si ho nechcela? Ak smiem vediet

autor
28. aug 2025
@anonym_4431ab

@anonym_4431ab tiez by ma zaujimalo preco nie, negativa.
Mate v praci nejaky profi, ake funkcie?

anonym_4431ab
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_4431ab tiez by ma zaujimalo preco nie, negativa.
Mate v praci nejaky profi, ake funkcie?

@balerina2025 pochybujem že bežne to majú doma ľudia.

@danielle21
@anonym_autor a načo doma profi stroj ktorý zere veľa energie? Akurát že doma by sa mi páčilo para, na kysnute knedle atd. Je to väčšie než klasická rúra. Mame v robote klasicky ktorý má funkcie programy..

danielle21
28. aug 2025
@anonym_4431ab

@danielle21
@anonym_autor a načo doma profi stroj ktorý zere veľa energie? Akurát že doma by sa mi páčilo para, na kysnute knedle atd. Je to väčšie než klasická rúra. Mame v robote klasicky ktorý má funkcie programy..

@anonym_4431ab ved doma nie, ale vyznelo to ze ani v praci s nim nie si spokojna

anonym_4431ab
28. aug 2025
@danielle21

@anonym_4431ab ved doma nie, ale vyznelo to ze ani v praci s nim nie si spokojna

@danielle21 moja odpoveď mala znieť, že skúsenosť mám z prace ale doma by som to nechcela. V reštaurácii kde sa varia pečú kadejaké menucka, dá sa urobiť dnu čokoľvek, je to pecka. V robote áno som spokojná, keby to tam neni a ue tam normálna rúra tak je ro riadne onicom

autor
28. aug 2025
@anonym_4431ab

@danielle21

@anonym_4431ab tak teraz su vo velkosti beznej rury, viacero programov a spotreba v kat. A. Ano nadobudacia cena je vyssia, no veci z nej mi chutia viac, smazene bez oleja, atd

anonym_4431ab
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_4431ab tak teraz su vo velkosti beznej rury, viacero programov a spotreba v kat. A. Ano nadobudacia cena je vyssia, no veci z nej mi chutia viac, smazene bez oleja, atd

@anonym_autor nevedela som že sú aj vo veľkosti rúry, nesledujem to, podľa mna doma stačí obyčajná rúra ale tak každému niečo iné vyhovuje.

evansova
1. sep 2025

Nie, nemám, ale pozerala som si tie pre domácnosť, Zatiaľ kúpu zvažujem, už varím len pre dvoch ľudí a zohrievať 60 litrovú rúru, kvôli dvom porciam mi pripadá ako plytvanie.
Zatiaľ mi ale chýbajú informácie, napr. ako sa v ňom.vari, ako dlho to trvá, nejaké recepty a pod.

autor
1. sep 2025
@evansova

Nie, nemám, ale pozerala som si tie pre domácnosť, Zatiaľ kúpu zvažujem, už varím len pre dvoch ľudí a zohrievať 60 litrovú rúru, kvôli dvom porciam mi pripadá ako plytvanie.
Zatiaľ mi ale chýbajú informácie, napr. ako sa v ňom.vari, ako dlho to trvá, nejaké recepty a pod.

@evansova preto som sem dala tuto temu..
ak by si nieco viac zistila budem vdacna za akekolvek info.