Máte klímu od VSE?

zuzula507
24. jún 2021

Ahojte mate niekto klimu od VSE ? Zvazujeme nejaku lebo sa to doma neda vydrzat.Pripadne od koho mate vy? Naco sa pri kupe najviac zamerat pripadnw naco si dat pozor? Nemam s klimami ziadne skusenosti

ivkazba
24. jún 2021

Pozri si na nete, koľko stojí klíma od VSE u iných dodávateľov. Pravdepodobne zistíš, že raz toľko ako keď tú istú kúpiš priamo od dodávateľa klímy alebo z nejakého elektra.

simsalabim
24. jún 2021

@zuzula507 suhlasim s
@ivkazba , kedysi davno sme si dali nacenit od ZSE. Od normalnej firmy to vyslo o dost lacnejsie, poradili, namontovali aj po sebe upratali. Takze radsej sa obrat na specializovane firmy, mozno este budu mat nejaky termin. Vzdy, ked je horucava, vsetci zrazu klimu chcu... klimu je lepsie riesit mimo letne obdobie, vies si medzi firmami vyberat. Urcite vol taku, ktora kvalifikovane poradi, montuje kvalitne klimy, napr Daikin. Cena nie je vsetko, vsimaj si aj vsetko okolo toho.

zuzik307
24. jún 2021

@zuzula507 pozeram, ze si z KE...mame klimu Daikin od Ecotechnologies /Moldavska/, skus ich oslovit, co ti ponuknu...

s_a
24. jún 2021

My máme klímu z teplozima a do týždňa prišli namontovať a cena bola taká ako bola uvedená pri klíme s montážou.

s_a
24. jún 2021

Aha ale ak si z Košíc, tak tam asi nechodia

poleva
3. aug 2022

Aktualizujem tému

jana273s
9. aug 2022

Taktiez mame klimu z TeploZima, na webe maju mapu kde vsade montuju. Tusim tam su aj Kosice. Kazdopadne sme velmi spokojni aj s cenami, montazou a poradenstvom.
@poleva