Máte mydlo pri kuchynskom dreze?
Kočky, máte mydlo pri kuchynskom dreze a normálne si tam umyjete ruky, keď ich máte špinavé?
@syslik81 Keby to bola len návšteva na hodinu (prežila by som aj jeden deň🙈), tak by som to mala na háku. My cestujeme na SK z DE vyše 900 km, lebo chcú vidieť vnúčatá a zdržíme sa vždy cca týždeň, v lete dlhšie. Takže v tej kuchyni aj občas varím, minimálne pomáham a každý deň sa tam zdržujem.
Nabudúce bežte radšej do hotelu keď im aj taká blbosť ako tebou kúpené mydlo u drezu vadí. Hovoriť o "preorganizovaní" domácnosti kvôli jednomu mydlu je trochu mimo a normálny človek by to ani neriešil ... A áno , mám aj u drezu doma tekuté mydlo aj jar aj dezinfekciu aj z boku skrinky zavesený malý uterák len na ruky. Však pri varení a pečení treba každú chvíľu ruky umývať
Ked u niekoho zostavam na navsteve/prespani tak respektujen pravidla danej domacnosti. Ked sa to svokrovi nepaci, preco ho s tym provokujes? To ti je tak zatazko sa prisposobit na ten tyzden-dva a umyt si ruky v kupelke? Ano je to banalita jedno mydlo na dreze. Ale v prvom rade ty si tam “cudzia” a je to ich domacnost. Privrem oci na dva tyzdne. Otvorim si vino a nech su svokrovci s vnucatam. A presadzovat si jedno mydlo do kuchyne. No naco?
Samozrejme ze mam mydlo,a neumyvam si tam ruky z wc ,alebo ak som dieta prebalovala ci mala ruky od hnojiva...na to sluzi kupelna.
V kuchyni vsak aj pracujem s olejom,vymazavam plech, formy,zaspinim si ruky" kuchynskou /potravinovou "spinou,nebudem zbytocne packat dvere na kupelni atd...to je logicke.
Pre mna to je velmi prakticke
@sovica je to blbost, ale ten tyzden to teda vydrz. Ono to nebude urcite len o mydle, predsa len byvat tyzden u svokrovcov je uplne ine ako doma(viem, o com hovorim, tiez robime taketo dlhe navstevy a svoju uroven hygieny a celkovych navykov zmensujem na nulu😂) a doma maj mydlo aj pri dreze, ja to milujem, potrebujem si umyt ruky zakazdym, ked sa chytim hubky na riad
Áno, mám pri kuchynskom dreze tekuté mydlo a aj ho často používam. Napriek tomu, že mám na tom istom podlaží ďalšie dve umývadlá a na hornom ešte jedno. Celkovo, keď tak počítam, mám doma 6 dávkovačov tekutého mydla, všetky "v prevádzke", samozrejme.
@sovica pozri, nevedela som že ide o tvoje mydlo, ani že nie ste návšteva, ale bývate tam týždeň a že si chcela kupovať byť atd.. môžem sa vyjadrovať len k tomu čo si tu od zakladateľa prečítam.. a keďže som čítala tvoje dva príspevky kde píšeš o tom že presunies mydlo do kuchyne, tak áno - to namna pôsobí ako preorganizovanie..
Nech už je to akokoľvek - to či si užívateľky umývajú ruky v kuchyni je vlastne jedno, lebo tvojho svokra tato diskusia asi nepresvedci aby prestal frflat, či?
Nemám mydlo v kuchyni pri dreze. Keďže mám dishydrózu používam po práci s potravinami len čistú teplú vodu. A nie, nie sme špinavci a nie sme ani chorí.

@jana_eyre_2 My nie sme návšteva. Cestujeme na SK z DE vyše 900 km a zdržíme sa vždy cca týždeň, v lete dlhšie. Ja som na začiatku chcela kúpiť byt, aby sme nikoho nemuseli otravovať, keď prídeme na SK. Svokrovci trvali na tom, že načo, veď môžeme bývať u nich, muž kupovať byt nechcel. A podľa Teba dať mydlo k drezu je preorganizovanie domácnosti? Svokrovi prekáža hlavne to, že si umyjeme ruky v dreze a nejdeme do kúpeľne. Keď varím, tak si ruky umývam často. Ak by som mala behať každú chvíľu do kúpeľne, tak ma z toho "picne". Žijú v dome, kúpeľňa je od kuchynskej linky ďaleko.