icon

Máte mydlo pri kuchynskom dreze?

sovica
4. nov 2023

Kočky, máte mydlo pri kuchynskom dreze a normálne si tam umyjete ruky, keď ich máte špinavé?

Strana
z2
sovica
autor
4. nov 2023

@jana_eyre_2 My nie sme návšteva. Cestujeme na SK z DE vyše 900 km a zdržíme sa vždy cca týždeň, v lete dlhšie. Ja som na začiatku chcela kúpiť byt, aby sme nikoho nemuseli otravovať, keď prídeme na SK. Svokrovci trvali na tom, že načo, veď môžeme bývať u nich, muž kupovať byt nechcel. A podľa Teba dať mydlo k drezu je preorganizovanie domácnosti? Svokrovi prekáža hlavne to, že si umyjeme ruky v dreze a nejdeme do kúpeľne. Keď varím, tak si ruky umývam často. Ak by som mala behať každú chvíľu do kúpeľne, tak ma z toho "picne". Žijú v dome, kúpeľňa je od kuchynskej linky ďaleko.

sovica
autor
4. nov 2023

@trgypadl Nič nepresúvam. Ja si mydlo kúpim, dám ho k drezu a odložím ho do skrinky, keď odchádzame.

trgypadl
4. nov 2023

@sovica 🤦‍♀️ este lepsie, ps na navsteve tam budes vzdy

sovica
autor
4. nov 2023

@syslik81 Keby to bola len návšteva na hodinu (prežila by som aj jeden deň🙈), tak by som to mala na háku. My cestujeme na SK z DE vyše 900 km, lebo chcú vidieť vnúčatá a zdržíme sa vždy cca týždeň, v lete dlhšie. Takže v tej kuchyni aj občas varím, minimálne pomáham a každý deň sa tam zdržujem.

samimami777
4. nov 2023

Nabudúce bežte radšej do hotelu keď im aj taká blbosť ako tebou kúpené mydlo u drezu vadí. Hovoriť o "preorganizovaní" domácnosti kvôli jednomu mydlu je trochu mimo a normálny človek by to ani neriešil ... A áno , mám aj u drezu doma tekuté mydlo aj jar aj dezinfekciu aj z boku skrinky zavesený malý uterák len na ruky. Však pri varení a pečení treba každú chvíľu ruky umývať

sovica
autor
4. nov 2023

@trgypadl Ešte raz, ja som tam nechcela bývať, keď prídeme na SK. Ja som chcela kúpiť byt. Trvali na tom, že je to hlúposť, keď majú obrovský dom.

mclissa
4. nov 2023

Ked u niekoho zostavam na navsteve/prespani tak respektujen pravidla danej domacnosti. Ked sa to svokrovi nepaci, preco ho s tym provokujes? To ti je tak zatazko sa prisposobit na ten tyzden-dva a umyt si ruky v kupelke? Ano je to banalita jedno mydlo na dreze. Ale v prvom rade ty si tam “cudzia” a je to ich domacnost. Privrem oci na dva tyzdne. Otvorim si vino a nech su svokrovci s vnucatam. A presadzovat si jedno mydlo do kuchyne. No naco?

fantaghiro21
4. nov 2023

Samozrejme ze mam mydlo,a neumyvam si tam ruky z wc ,alebo ak som dieta prebalovala ci mala ruky od hnojiva...na to sluzi kupelna.
V kuchyni vsak aj pracujem s olejom,vymazavam plech, formy,zaspinim si ruky" kuchynskou /potravinovou "spinou,nebudem zbytocne packat dvere na kupelni atd...to je logicke.
Pre mna to je velmi prakticke

trgypadl
4. nov 2023

@sovica tak ci tak si na navsteve, tak ich respektuj. a ak mas s tym problem, kup ten byt

majlo1234
4. nov 2023

@sovica je to blbost, ale ten tyzden to teda vydrz. Ono to nebude urcite len o mydle, predsa len byvat tyzden u svokrovcov je uplne ine ako doma(viem, o com hovorim, tiez robime taketo dlhe navstevy a svoju uroven hygieny a celkovych navykov zmensujem na nulu😂) a doma maj mydlo aj pri dreze, ja to milujem, potrebujem si umyt ruky zakazdym, ked sa chytim hubky na riad

h2
4. nov 2023

Áno, mám pri kuchynskom dreze tekuté mydlo a aj ho často používam. Napriek tomu, že mám na tom istom podlaží ďalšie dve umývadlá a na hornom ešte jedno. Celkovo, keď tak počítam, mám doma 6 dávkovačov tekutého mydla, všetky "v prevádzke", samozrejme.

jana_eyre_2
4. nov 2023

@sovica pozri, nevedela som že ide o tvoje mydlo, ani že nie ste návšteva, ale bývate tam týždeň a že si chcela kupovať byť atd.. môžem sa vyjadrovať len k tomu čo si tu od zakladateľa prečítam.. a keďže som čítala tvoje dva príspevky kde píšeš o tom že presunies mydlo do kuchyne, tak áno - to namna pôsobí ako preorganizovanie..

Nech už je to akokoľvek - to či si užívateľky umývajú ruky v kuchyni je vlastne jedno, lebo tvojho svokra tato diskusia asi nepresvedci aby prestal frflat, či?

tairyx
4. nov 2023

Nemám mydlo v kuchyni pri dreze. Keďže mám dishydrózu používam po práci s potravinami len čistú teplú vodu. A nie, nie sme špinavci a nie sme ani chorí.

Strana
z2