icon

Máte skúsenosti s batériami na strane umývadla?

24. nov 2025

Ahojte máte prosím niekto dve umývadla a batérie nie v strede ale na strane ?
Nejaké pre a proti ?
Ďakujem

anonym_9c6750
24. nov 2025

@anonym_autor ako to myslis? Mame 2 umyvadla a kazde ma svoju bateriu...

majulino
25. nov 2025

Ja mám tak v kuchyni a teda ide má z toho poraziť 😅
Ale len z dôvodu, že na tej strane mám odkvapkavac a keď je práve naložený riadom, tak sa mi zle púšťa studená voda.

autor
25. nov 2025

Takto, že proste ta batéria je na boku a nie presne v strede na zadnej strane umývadla

autor
25. nov 2025
@majulino

Ja mám tak v kuchyni a teda ide má z toho poraziť 😅
Ale len z dôvodu, že na tej strane mám odkvapkavac a keď je práve naložený riadom, tak sa mi zle púšťa studená voda.

@majulino aha to chápem, no ja riešim v kupelke 🙃

lukbe
25. nov 2025

Podľa mňa je to dobre.

viestta
25. nov 2025

Mame, nezaznamenala som ziaden problem

anonym_6b191a
25. nov 2025

A prečo ma byt batéria na boku, a nie v strede? To je zas aký výmysel?

anonym_2baae0
25. nov 2025

ano, za mna lepsie naboku, viac priestoru v umyvadle. Daj si pozor na vyber vhodnej baterie so spravnym sklonom aby ti dostatocne dvalo vodu smerom dnu 😊

autor
25. nov 2025
@anonym_2baae0

ano, za mna lepsie naboku, viac priestoru v umyvadle. Daj si pozor na vyber vhodnej baterie so spravnym sklonom aby ti dostatocne dvalo vodu smerom dnu 😊

@anonym_6b191a taký aby si sa mala nad čím čudovať

autor
25. nov 2025
@anonym_2baae0

@anonym_2baae0 dakujem 🥰

anonym_18c9dd
25. nov 2025

Tak Ti poviem, ak sa rozhodnes pre toto, tak rataj s utieranim vody po kazdom pouziti. Inak bude vodneho kamena na mraky a ak nebude kvalitna doska, casom sa oduje. Mam to na jednom umyvadle, nie v kupelni, ale, my sme len dospeli, tak nie je problem