icon

Máte skúsenosti s Ikea skriňami?

klaudi555
11. jan 2025

Chcela by som sa spytat ci mate skusenosti s Ikea skrinami? Chcela som si objednat skrine cez internet ale v popise pisali ze su dodavane bez uchytiek...chcela by som vediet ci su uchytky a panty aspon predvrtane?

ikonica
11. jan 2025

@klaudi555 panty su predvrtane... Uchytky nie, zavisi, aky typ si vyberies... Niektore sa vrtaju v jednom bode niektore v 2 a ine zase zo zadnej strany dvierok, preto nie su predvrtane. A tiez si sama mozes urcit ako vysoko chces mat uchyt.

vanilkovazmrzka
11. jan 2025

Panty su predvrtane, uchytky nie su predvrtane tam, kde nie su sucastou balenia lebo si mozes navolit rozne typy, aj take co sa vrtaju zvnutra alebo nemat ziadne. Pri skriniach kde je vsetko v baleni, tam ASI budu predvrtane ale neviem na 100%

klaudi555
autor
11. jan 2025

@vanilkovazmrzka zaujal ma system platsa...a tam myslim ze uchytky nie su nikde okrem zrkadlovych dvierok, ze tie maju

vanilkovazmrzka
11. jan 2025

@klaudi555 tam si vyberas aj dvierka z viacerych dekorov, uchytky nie su sucastou, takze tam nebudes mat uchytky predvrtane 🙂 na zrkadlovych uchytka je v baleni, ale ona sa tak zacvakne na ram, tam tiez nie je srobik 🙂

ikonica
11. jan 2025

@klaudi555 napr na zrkadlovych dverach PAX je uchytka prilozena a ma pevne stanovene miesto uchytu. Tam ai nevies navolit vysku sama.. ale pri dvierkach bez zrkadla si sama urcis, v akej vyske chces mat uchyt...

ikonica
11. jan 2025

Ja som si sama vyskladala zostavu, nevyberala som z tych 'hotovych' skrin, ktore uz su vyskladane. Určila som si ake ramy, dvierka, uchyty, nozky a vnutorne vybavenie chcem..

klaudi555
autor
11. jan 2025

@ikonica a si spokojna?

ikonica
11. jan 2025

@klaudi555 ano. Pax mi pridu kvalitnejsie ako platsa, ale potrebovali sme skrine do vstupnej chodby, kde odkladame obuv, cistiace prostriedky a pod. Momentalne nebol rozpocet na vstavane skrine od stolara a v planovaci ikea platsa som si vedela pekne vyskladat zostavu, ktora je takmer az po strop... V druhej chodbe mame pax a tam mame oblecenie a postelne pradlo a uteraky a pod. Ja som spokojna, hoci kvalitovo sa to neda porovnat s pracou od stolara (mame vstavanu skrinu v splani a kuchynu od stolara)... Ale ked budeme dokupovat nabytok do detskej, tak zas asi nakupime v ikea. Ja milujem skladat nabytok 😁

klaudi555
autor
11. jan 2025

@ikonica ja mam praveze velmi zle skusenosti od stolarov...dodali mi kompletne poskodeny nabytok velmi komplikovane reklamacie...preto chcem skusit radsej nieco taketo teraz

ikonica
11. jan 2025

@klaudi555 skus. Ja mam aj v detskej z ikey kusky a su ok. Postel, komody, polica...

martinadomianova
12. jan 2025

@klaudi555 my máme doma z Ikey skriňu. Všetko s ňou bolo dodané a pánty predvŕtané.

liz_lemon
12. jan 2025

my mame v spalni a detskych skrine z Ikea, ale uchytky sme nedavali vobec, muz tam namontoval ten push system, co sa dava do kuchynskych liniek

klaudi555
autor
12. jan 2025

@liz_lemon aha vidis aj to je dobry napad

vanilkovazmrzka
14. jan 2025

Kvalita pax vs platsa je 100 a 1. Ale da sa s tym fungovat 🙂

klaudi555
autor
14. jan 2025

@vanilkovazmrzka cize odporucate pax radsej?

vanilkovazmrzka
14. jan 2025

@klaudi555 zalezi na co chces pouzit. Ako satnik za mna radsej pax, ak chces kombinaciu vysoka skrina, nizka skrinka, napriklad niekam do haly, tak kludne platsa, lebo tam vies tvarovo pestrejsie zostavy vyskladat.

klaudi555
autor
14. jan 2025

@vanilkovazmrzka no chcela by som normalnr ako jednotnu skrinu do spalne...rovnaka vyska

vanilkovazmrzka
14. jan 2025

@klaudi555 potom si myslim ze pax bude lepsia volba. Len ono to vyjde aj celkom draho ked si tam navolis vselijake vnutorne sufliky a drziaky…