Máte skúsenosti s revíziou okien firmou Volita?
Revízia okien a touto firmou máte skúsenosť?
@koniarova môžem sa spýtať aj vám nastavil alebo ukázali ako nastaviť na zimné a letné ?
Nenastavili. Ja som nebola ochotná toľko zaplatiť.
vyhodene peniaze
Moja mama sa snimi tahala za poondene sieťky na okná vyše 2 mesiacov nikto s nou uz nekomunikoval a ked aj sa ozvali stale len výhovorky a donemoty to iste a dodnes nemá vrátené peniaze hoci som pisala uz aj ja ze to dam do médií.
@anonym_autor Nezmyselné opravy – to je presne to čo navrhujú. pracovníci chodia klopať po bytoch a presne hľadajú tie nezmyselné opravy. Zákazníkovi za výmenu tesnenia 3-izb. bytu účtujú 900 €, a keď im to príde veľa, tak robia také ťahy, že klientovi zavoláte, že sa im uvoľnilo miesto, že im to urobia za 50 % cenu, čiže 400 €, čo už to je na hranici pri 3 izb. byte… No a tu prichádza veľký háčik. Síce navrhnú 50 % zľavu, ale následne zákazníkovi vymenia len tesnenie na ráme, a vonkajšie zostáva staré. Toto nie len že to je nezmyselná oprava, pretože snáď aj škôlkar vie, že keď je na okne už nevhodné vnútorné aj vonkajšie tesnenie, tak je treba vymeniť obidve a nie len jedno a ešte k tomu za tak nekresťanské peniaze. Ale tak ľudia nie sú hlúpi a takáto recenzia sa veľmi rýchlo rozšíri.. Takže by som odporučal neklamať a nezavádzať klientov, pretože práve oni im prinášajú chlieb na stôl. Pekný deň.
Ps. výmena tesnenia len na jednom okne je nielen že zbytočná ale aj môže poškodiť okno. Takže zákazníci nie len že zostanú oklamaní skrz ich nevedomosť, ale ešte im dokážete tie okná poškodiť/deformovať.
@anonym_autor Nezmyselné opravy – to je presne to čo navrhujú. pracovníci chodia klopať po bytoch a presne hľadajú tie nezmyselné opravy. Zákazníkovi za výmenu tesnenia 3-izb. bytu účtujú 900 €, a keď im to príde veľa, tak robia také ťahy, že klientovi zavoláte, že sa im uvoľnilo miesto, že im to urobia za 50 % cenu, čiže 400 €, čo už to je na hranici pri 3 izb. byte… No a tu prichádza veľký háčik. Síce navrhnú 50 % zľavu, ale následne zákazníkovi vymenia len tesnenie na ráme, a vonkajšie zostáva staré. Toto nie len že to je nezmyselná oprava, pretože snáď aj škôlkar vie, že keď je na okne už nevhodné vnútorné aj vonkajšie tesnenie, tak je treba vymeniť obidve a nie len jedno a ešte k tomu za tak nekresťanské peniaze. Ale tak ľudia nie sú hlúpi a takáto recenzia sa veľmi rýchlo rozšíri.. Takže by som odporučal neklamať a nezavádzať klientov, pretože práve oni im prinášajú chlieb na stôl. Pekný deň.
Ps. výmena tesnenia len na jednom okne je nielen že zbytočná ale aj môže poškodiť okno. Takže zákazníci nie len že zostanú oklamaní skrz ich nevedomosť, ale ešte im dokážete tie okná poškodiť/deformovať.
@jakub213 ďakujem za vysvetlenie, veru popalili sme sa už budem vedieť do budúcna kurnik
Moja mama sa snimi tahala za poondene sieťky na okná vyše 2 mesiacov nikto s nou uz nekomunikoval a ked aj sa ozvali stale len výhovorky a donemoty to iste a dodnes nemá vrátené peniaze hoci som pisala uz aj ja ze to dam do médií.
Mame aj my skusenosti s touto "skvelou" firmickou, je to ako AAA Auto len na okna, najprv prisiel obchodak, ktory sa tvaril ako technik, porozpraval nam ako mame kovania pomaly uz pred smrtou, odporucal nam vymenit co sa len dalo, hoci len sietky sme chceli. potom zle vyrobili sietku - len debili si mozu mysliet a snazit nas presvedcit ze urcite sme chceli sietku aby sa otvarala do opacnej strany ako balkonove dvere. potom ju tam na mieste iny technik chcel prerobit na opacnu stranu, zrobil to zle, vyvrtal postupne 18 dier (ano osemnast!!!) a aj tak to nebolo rovno, nedotvarali sa, nechal to tak, odisiel prec. my uz rozzureni sme volali naspat do centraly tych podvodnikov, poslali dalsieho, ten jediny nam dobre odporucil aby sme si pytali peniaze naspat. neochotne z centraly poslali dobropis, splatnost bola 2 tyzdne, za 2 tyzdne neboli schopni poslat peniaze. tak uz som im nasraty jak pes volal do volity, doslova som zjapal po nich a nadaval do vsetkeho mozneho s vyhrazanim sa ze tych hajzlov zazalujem, ziskam si sudnoznalecky posudok na vymenu okenneho ramu a hned podam trestne oznamenie pokial mi co i len zlozia telefon. na linke cely cas nejaky podozrivy clovek menom Umbrian, ktory rozprava lamavou cestinou, vyhovaral sa ze ekonomka bola na dovolenke (to je zvlastne, vsetky ekonomky na slovensku su vecne na dovolenkach, ze?), tak som mu s tou najvacsou hlasitostou akou som dokazal zjapat do telefonu povedal, ze ked do dnesneho dna nepridu prachy tak podavam okamzite trestne oznamenie a nech si pan majitelik z Bernolakova pride podat vysvetlenie na policajny obvod. Naozaj som vrieskal po nich ako zmyslov zbaveny, ved mi aj zozrali nervy ako nikdy nikto. Takze vyhybajte sa oblukom tejto firme. A ked uz ste boli obetou uzivatel petruska3331, tak odporucam naozaj
@petruska3331 vyvrieskat sa na nich a smrtelne vazne im oznamit ze podavate trestne oznamenie za trestny cin podvodu.
a este jedna vec: Ak ste z vychodu, pozor na to, lebo particka z nich - regionalny manazer, predajca a zopar technikov vraj nejaku dobu odzubavali a teraz si zakladaju novu firmu - Doktor okno s.r.o. (myslim ze ICO maju 57 237 123) takze pozor na nich, este len teraz zacinaju ale uz teraz vieme ze su to podvodnici co vam odvedu fusersku robotu a prehnany upselling

S touto konkrétne nie. Ale podľa mňa sú všetky na jedno kopyto. Prišli, pokukali, navrhli tesniace pásky za 350 eur a poslala som ich s pánom bohom.