icon

Máte skúsenosti s tapetami od Inspio.sk?

diduska8
24. aug 2020

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nemáte niekto skúsenosť s tapetami od inspio.sk.

s_a
24. aug 2020

mne ich tu jedna pani odporučila, že sú naozaj také ako na fotke a mám v pláne ich kúpiť do detskej 🙂

diduska8
autor
24. aug 2020

Tiež plánujem do detskej izbicky objednať . Tak hádam budú teda kvalitné

lubica299
24. aug 2020

@diduska8 ja som kúpila a sú naozaj krásne a kvalitne 😊

mmmkkk
24. aug 2020

@diduska8 mám nálepky a sú presne také, ako ich prezentujú, neľutujeme ☺️

diduska8
autor
25. aug 2020

Ďakujem,nálepky som objednala a teším sa na ne

majahr
Odpoveď bola odstránená
gbgb
10. feb 2021

@diduska8 hladala som recenzie a nenasla som nic. Tapeta nedrzala ale nesla ani odlepiť od tej folie na ktorej bola nalepena. Tak musime premalovat. Ked som tam volala, povedali ze mam nafotit a poslat. Nikto sa uz neozval. Mozno obycajne nalepky su super, ale tie velke fakt nic moc.

inspio
Odpoveď bola odstránená
diduska8
autor
26. máj 2021

@inspio pravda, sú krásne. V auguste 2020 sme kúpili malému do izby dve sady a stále sa na ne nevieme vinadivat. Som rada že sme si kúpili od Vás tieto nálepky. Na dotyk sú kvalitné, neblednu,pekne držia, už som ich aj pár krát zotierala vlhkou handričkou čo ich synček trocha zašpinil (Na chodbu sme pre deti kúpili z aliexpresu ale je to neporovnateľne, u tých čakám že sa odlepia každú chvíľku. ) Na konci roka budeme objednávať aj do druhej detskej izby iba od Vás .

inspio
Odpoveď bola odstránená
silvia057
24. aug 2023

@diduska8 nám dnes prišli . Su pekne ale trosku odlišne ako na foto čo som bola prekvapená . Paru srdiečka vyzerajú ako kebyže boli mokré a vyschli (mapy) ale to je vzor taky . Ale nám stačia

menka
2. aug 2025

Akurát, čerstvá skúsenosť. Mame ich 3 roky, stale krásne. No dali sme dole kvôli maľovaniu a ide to aj s omietkou. Stena zničená. A vlastne aj nálepky :(

katarina22qq
Autor odpoveď zmazal
katarina22qq
10. aug 2025

Pred dvoma dnami objednane. Odlupuju omietku. I ked su pekne, ničia stenu. Zbytočne minúte peniaze a zničená stena.