icon

Máte skúsenosti s touto Samsung práčkou?

katuskamala1
18. máj 2024

Kupili sme ju,skusam a skusam uz niekolko x pustena ale neberie mi avivaz ani olej do prania miesto avivaze. Nastavila som na nizke strede i vysoke davkovanie ale pradlo vonia len po pracom gele.. Skusala som i rozne programy prania. Prosim mate skusenost???

Máte skúsenosti s touto Samsung práčkou?
foxie95
19. máj 2024

@katuskamala1 na začiatku som mala tiež problém, že prádlo vôbec nevoňalo, neskôr som dávala puellu do nádržky na prací gél (nie automatické dávkovanie, ale na to manuálne) a tak voňalo. Po možno mesiaci zrazu už bolo cítiť aj z nádržky obyčajnú aviváž. Zhodnotila som, že asi potrebovala "vyprať". A keď prejde viac cyklov napíše ti, že malo aviváže? Míňa sa z tade alebo tebe ju ani neberie?

katuskamala1
autor
20. máj 2024

@foxie95 ahoj. Dakujem za odpisanie.
Nie,neberie avivaz ani. Ale ked som zmenila ze na 3x ma dat avivaz tak ano,ale i tak minimum... poziadala som o zvoz,ze ju vratime,lebo ja mam pasiu z prania ked pekne vonia... a objedname novu pracku co nema autonaticke davkovanje

foxie95
20. máj 2024

@katuskamala1 potom podľa mňa tam je nejaká chýba, mne normálne berie z davkovača a po niekoľkých praniach vypíše malo aviváže. Ale akože nadávam na to automatické strašne. Manžel objednal, keď som bola v porodnici a teda čakal že budem rada a ja na to tak nadávam, lebo periem zvlášť detské, zvlášť biele, zvlášť farebné a zvlášť čierne a na všetko iný gél, takže mi je prd plátne mať gél v davkovači 🤷🏼‍♀️

tamka82
28. mar 2025

Zdravím pripnem sa .Túto pracku mam rok a pol som s nou max spokojná. Len teraz asi mesiac mi ukazuje ze nieje avivaz pritom tam je len ju neberie .Vyčistila som nádobu asi 5krat a stále ten istý problém. Viete mi poradiť kde je problém,?

foxie95
28. mar 2025

@tamka82 mne zas teraz štrajkovala a písala, že nie je aviváž, tak som naliala a ďalšie pranie zas že nie je, otvorím nádobu a vlastne na jedno pranie mi vysosala "všetku". Ostal tam iba ten spodok... 🤦🏼‍♀️

tamka82
29. mar 2025

@foxie95 no pekne mne ju neberie vôbec a vždy ukazuje ze treba doplniť a vyčistiť. Urobím to a nič

jvasenka
29. mar 2025

@katuskamala1 to iste sa mi stalo prednedávnom. prestala ťahať aviváž. aj keď bola doplnená stále písalo že nie je. už som bola zmierená že ide na reklamačku ale ešte som skúsila vyčistiť celú priehradku na aviváž a prasok-dá sa ten vrch dať dole čiže cele som to vyumyvala aj vnútro kefkou aj vzadu ten “čudel” čo je a pomohlo. na ako dlho neviem

tamka82
15. máj 2025

Zdravím tak vám píšem včera bol u nás pan zo servisu na pracku dovod bol ze mi nebralo avivaz , nepoužívať vonne oleje do nádobky na avivaz zničené cerpadlo .Povedal ak olej do prania tak mam dávať do bubna na utuerku .Vymenil to a už to funguje 🫠

foxie95
15. máj 2025
@tamka82

Zdravím tak vám píšem včera bol u nás pan zo servisu na pracku dovod bol ze mi nebralo avivaz , nepoužívať vonne oleje do nádobky na avivaz zničené cerpadlo .Povedal ak olej do prania tak mam dávať do bubna na utuerku .Vymenil to a už to funguje 🫠

@tamka82 ďakujem za info, používala som puellu, ale odkedy periem nám aj deťom spolu, tak nepoužívam, iba na uteráky a obliečky. Ale je to svinstvo veru, veľa ľuďom to rozožralo práčku. Ale nedávala som priamo do aviváže ale tam, kde sa dáva prostriedok na pranie (nie automaticky braný). Ale to je asi jedno kam "hore". Koľko ťa vyšla oprava? Len tak pre zaujímavosť

tamka82
15. máj 2025
@foxie95

@tamka82 ďakujem za info, používala som puellu, ale odkedy periem nám aj deťom spolu, tak nepoužívam, iba na uteráky a obliečky. Ale je to svinstvo veru, veľa ľuďom to rozožralo práčku. Ale nedávala som priamo do aviváže ale tam, kde sa dáva prostriedok na pranie (nie automaticky braný). Ale to je asi jedno kam "hore". Koľko ťa vyšla oprava? Len tak pre zaujímavosť

@foxie95 nič som neplatila pracka je v záruke mam ju rok.

nklpkll
9. júl 2025

Ahojte ja mám zas pocit že mi neťahá prací gél , celé pranie vyzerá akoby sa to pralo len vo vode , žiadna pena tiež ste to tak mali alebo sa to normálne napenilo?

nklpkll
9. júl 2025
@nklpkll

Ahojte ja mám zas pocit že mi neťahá prací gél , celé pranie vyzerá akoby sa to pralo len vo vode , žiadna pena tiež ste to tak mali alebo sa to normálne napenilo?

foxie95
9. júl 2025
@nklpkll

@nklpkll vieš čo, práčku mám v pivnici, takže netuším či pení. Ale každých niekoľko praní mi napísať aby som doplnila prostriedok a chyba tam. Tak snáď áno. Spýtam sa preistotu... Máš nastavené dávkovanie? Na kolkatke ho máš? (1-3)

kacikaci1
30. aug 2025

@foxie95 ahoj, môžem sa spýtať niečo ohladom tej aviváže? 🙂

foxie95
30. aug 2025
@kacikaci1

@foxie95 ahoj, môžem sa spýtať niečo ohladom tej aviváže? 🙂

@kacikaci1 skús

kacikaci1
30. aug 2025
@foxie95

@kacikaci1 skús

@foxie95 prosím keď dáš do plna aviváť a nastaviš velke množstvo a 1x kolko to z nej zmizne na jedno pranie? Ja ju mam novu zatial sa zoznamujeme ale podla navodu by som to mala mat nastavene ze ma brat najviac avivaže (ak tomu dobre chapem) a zmizlo z nadobky tak 10-15ml max 20ml ale pochybujem. To by mi pri tomto tempe nadobka vydrzala tak 20 prani hadam aj. A pradlo vonia uplne minimalne

foxie95
31. aug 2025
@kacikaci1

@foxie95 prosím keď dáš do plna aviváť a nastaviš velke množstvo a 1x kolko to z nej zmizne na jedno pranie? Ja ju mam novu zatial sa zoznamujeme ale podla navodu by som to mala mat nastavene ze ma brat najviac avivaže (ak tomu dobre chapem) a zmizlo z nadobky tak 10-15ml max 20ml ale pochybujem. To by mi pri tomto tempe nadobka vydrzala tak 20 prani hadam aj. A pradlo vonia uplne minimalne

@kacikaci1 daj tomu hlavne čas kým je práčka nová. Mne tiež na začiatku prádlo vôbec nevoňalo. Ale ja mám momentálne opačný problém, pri plnej násobne mi možno po 3 praniach napíše, že mám doplniť a to tuším už nemám ani na 1x nastavené. Ale pamätám si presne na začiatok ako som nadávala. A v kombinácii so sušičkou už vôbec nevoňalo.

kacikaci1
31. aug 2025
@foxie95

@kacikaci1 daj tomu hlavne čas kým je práčka nová. Mne tiež na začiatku prádlo vôbec nevoňalo. Ale ja mám momentálne opačný problém, pri plnej násobne mi možno po 3 praniach napíše, že mám doplniť a to tuším už nemám ani na 1x nastavené. Ale pamätám si presne na začiatok ako som nadávala. A v kombinácii so sušičkou už vôbec nevoňalo.

@foxie95 tak myslíš že sa to akože postupne nejako rozbehne? Lebo presne ako píšeš, ja už tiež nadávam :D ale mam to teda nastavene dobre však? 1x znamená najviac ci? Ja som mala taku predstavu že ta nadobka neviem kolko ma povedala by som okolo 3dcl že vydrží tak max na 4 prania ale pri tejto jej spotrebe to tak na 20, no som zvedava. Lebo zatial pračka super ale toto je velka nespokojnosť.

foxie95
31. aug 2025
@kacikaci1

@foxie95 tak myslíš že sa to akože postupne nejako rozbehne? Lebo presne ako píšeš, ja už tiež nadávam :D ale mam to teda nastavene dobre však? 1x znamená najviac ci? Ja som mala taku predstavu že ta nadobka neviem kolko ma povedala by som okolo 3dcl že vydrží tak max na 4 prania ale pri tejto jej spotrebe to tak na 20, no som zvedava. Lebo zatial pračka super ale toto je velka nespokojnosť.

@kacikaci1 ja som tiež strašne dlho váhala, či 1x znamená najviac, ale potom som to cez aplikáciu pozrela a tam je tuším že úroveň a teda slovné pomenovaná. Takže hej,1x je najviac. Skús si vybrať tú nádobku a stlačiť vzadu ten dzindzík, či ti to dobre vyteká. Niekedy mám pocit že to ani neubúda a inokedy vravím, 2 prania a píše, že doplňte 🤦🏼‍♀️

kacikaci1
31. aug 2025
@foxie95

@kacikaci1 ja som tiež strašne dlho váhala, či 1x znamená najviac, ale potom som to cez aplikáciu pozrela a tam je tuším že úroveň a teda slovné pomenovaná. Takže hej,1x je najviac. Skús si vybrať tú nádobku a stlačiť vzadu ten dzindzík, či ti to dobre vyteká. Niekedy mám pocit že to ani neubúda a inokedy vravím, 2 prania a píše, že doplňte 🤦🏼‍♀️

@foxie95 aha no ja som to uz vybrala strcilabtam necht ci to ide :D a kvapkala odtial takze ide🤷‍♀️ ja som to už aj na nete našla že 1x je najviac ale aby mi tam obudlo tak 10ml keď to mam ponastavovane na max .. nechapem. No dufam ze sa to nejako rozbehne, zajtra chcem zas prať, budem to sledovať. Už nemam čo prať co to stale skúšam🤣🤣 ja som to uz cele odtial aj vybrala a umyla ci to za ten tyzden nejako nezatvrdlo :D a nepomohlo ani to. Nechapem. Perie super všetko ale tak ako je manualna priehradka na praci prach a gel tak tam mala byt aj na aviváž. A keeď sa ti aj zda že ti jej berie minimalne cítiš ju z prádla?

foxie95
31. aug 2025
@kacikaci1

@foxie95 aha no ja som to uz vybrala strcilabtam necht ci to ide :D a kvapkala odtial takze ide🤷‍♀️ ja som to už aj na nete našla že 1x je najviac ale aby mi tam obudlo tak 10ml keď to mam ponastavovane na max .. nechapem. No dufam ze sa to nejako rozbehne, zajtra chcem zas prať, budem to sledovať. Už nemam čo prať co to stale skúšam🤣🤣 ja som to uz cele odtial aj vybrala a umyla ci to za ten tyzden nejako nezatvrdlo :D a nepomohlo ani to. Nechapem. Perie super všetko ale tak ako je manualna priehradka na praci prach a gel tak tam mala byt aj na aviváž. A keeď sa ti aj zda že ti jej berie minimalne cítiš ju z prádla?

@kacikaci1 teraz ju cítim a keď dám sušiť von a nie do sušičky, tak super. Ale teraz mi berie asi dobre zrovna. Ale nazačiatku keď som mala pocit že malo, tak som si dávala aj do toho manuálneho zásobníka na gel/prach buď aviváž alebo parfum do prania( ten sa mi časom neosvedčil skrz zdravotné problémy ktoré spôsoboval a mamine poleptal práčku). No snáď to bude ok a začne ti to poriadne braať