icon

Máte v obývačke televízor?

31. júl 2022

Ahojte. Mozno blbo znejuca otazka, ale s priatelom nie sme tie typy, ktore pozeraju TV. Tak premyslame, ze si ju vobec nekupime. Len.. nebude to take zvlastne? Obyvacka bez TV? Mate to tu tak niektora?😄

merlinja
31. júl 2022

som prekvapená, koľko ľudí nemá TV. Som si myslela, že som temer jediná. Už som si chcela "namýšľať", že som jedinečná :o))))

marsmykkok
31. júl 2022

@h2 Dobrý postreh. Ako ja mám IQ nadpriemer dosť a pozriem si aj slovenský seriál, aj zámenu, aj svadbu na prvý pohľad, aj chart show napríklad. Prečo sa pozeranie tv považuje za výsadu len jednoduchých? Do kina chodím tiež, ale nejaká komédia alebo animák mi tiež neprídu intelektuálne, rovnako aj ako napríklad ten netflix, tam tiež idú len obyčajné seriály a tak...

tosomja
31. júl 2022

Áno, spolužiak mojej dcéry nemajú telku, ani nepozerajú na Pc. Majú veľmi pekne zariadené, moderne, nie su sociálny prípad. Len nepovažujú za dôležité pozerať tv. Za to majú veľmi veľa kníh a hier.

tosomja
31. júl 2022

@h2 asi tak. Keď nemám mať telku, tak nemám mať ani žiaden monitor, tablet mobil na pozeranie filmov. Ja som to tak pochopila, že nemajú potrebu pozerať telku a nič v nej. Tak preto nechcú telku, nie nahradiť ju inou formou.

nevenka
31. júl 2022

My mame, dokonca sme vlani "od Jeziska" dostali mega velku. Vyuzivame to ako "zobrazovadlo", pustime si serial, film, detom rozpravky, ake chceme. Nebezi tam TV program a rozhodne nie cely den a vobec nie spravy a taketo...osobne nechapem, ked niekto nema TV, ale potom detom pusta rozpravky na mobile, tablete, notebooku. Za mna cele zle, aj na oci, chrbticu. Lepsie je uz ta TV a daco v dobrej kvalite pustit.

h2
31. júl 2022

@viestta
@marsmykkok
@tosomja 😃 Presne! "Nieee, ja telku nepozerám, to je pre spodinu. Fuj, fuj, telka! Ja pozerám všetko na notebooku, alebo na tablete!" 😂

laurar1
31. júl 2022

Dlho sme tv nemali. Ked sme si chceli nieco pozriet, pozerali sme na ntb. Asi dva roky dozadu sme si tv kupili, pouzivame ho ako monitor, kablovku sme si zapojit nedali. Filmy ani serialy s dabingom nepozerame, je to otras, slovenska produkcia je katastrofa, ak sa najde zaujimavy slovensky film, nie je to nieco, co davaju v tv, takze kablovka je pre nas zbytocna. Bud si na nom pustime netflix alebo zapojime usb.

sssss123
31. júl 2022

mám, a mám ho prepojený s notebookom cez HDMI kábel, keďže mám len izbovú anténu a cez ňu chytám zopár slovenských staníc, dokonca tam napr. markízu nemám vôbec, ale cez skylink internet mám všetko čo potrebujem

natalala
31. júl 2022

@viestta vobec :D na toto mame s muzom rovnaky nazor, ze televizor do spalne nikdy nebude a ked nase manzelstvo bude v stadiu, ze si radsej kazdy zalezie do inej izby a pusti telku, namiesto spolocneho vecera, tak to bude dost smutne a nieco asi nebude uplne v poriadku. Moje deti v izbach tiez televizor mat nebudu. Zatial sme sa za 8 rokov vzdy dokazali dohodnut, ak sme si chceli napriklad vecer nieco v tej telke pustit 🙂

jujala
31. júl 2022

uz 16r nemame TV

viky173
31. júl 2022

nie

viestta
31. júl 2022

@natalala tak to mate fajn, držím palce nech to vydrzi

mimirka32
31. júl 2022

No my sme asi s manzelom divni, ale telku mame pustenu skoro stale, dokonca si chceme kupit este vacsiu, nech sa nam lepsie pozera. Pozerame na nej aj filmy cez internet, aj klasicke tv programy. A casto ju proste mame pustenu len tak a sme pritom kazdy na svojom pocitaci a pozerame na nom kazdy svoje vlastne videa, ktore nas zaujimaju🤦‍♀️niekedy si telku pustim len tak, aby v byte nebolo ticho a idem do inej miestnosti.

sssss123
31. júl 2022

@mimirka32 aj ja tak niekedy, zapnem telku ako kulisu, a upratujem pri tom, varím ...

mikadooo
31. júl 2022

Bolo to v pohode. Ak sa ti to zdá moc divné na pohľad, kúpte si tam pekné veľké akvárko, to je lepšie ako všetky tv sveta (samozrejme s rybkami 😄). Teraz už máme tv, decká radi pozerajú, pre mňa je to lapač prachu, ja som furt na mobile 😄.

daniela2202
31. júl 2022

Keď nebude , nič sa nestane - menej prachu 😁

asocial
31. júl 2022

precitala som si diskusiu. Trosku mi je smiesne, ako niektore vravite, fuj, telka, my nemame telku, lebo sa to neda pozerat. A zaroven jednym dychom dodavate, staci nam tablet, filny pozerame na pocitaci... Takze vlastne, tie vase tablety a pocitace plnia funkciu telky. My mame telku. Nasetrili a kupili sme si 65 uhlopriecku. A vobec nemame ziadne televizne kanaly, ani zakladne. POzerame netflix, disney+ a youtube. Aj spolu ako rodina. Ked prsi napriklad, spravime si pukance a domace kino.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ropucha6
31. júl 2022

Ano, mame, lebo ja nerada pozeram nieco na compe alebo tablete. Ale ked to nevyuzijete, tak si kludne nedajte, nie je na tom nic zvlastne 🙂

eva112014
31. júl 2022

A kto má rádio? Stereo zariadenie? Hifi vežu? 😅🤣🤣

maribell
31. júl 2022

My máme veľkú telku.. keď ju manžel doniesol domov v krabici tak som mala pocit, že je to skôr poskladany pinpongovy stôl ako telka 🤣 ..teraz by som kľudne prijala aj väčšiu.. ja nevidím dôvod pozerať film na tablete alebo notebooku 🤷 keď ho môžem pozerať na obrazovke pomaly ako v kine 🍿🎥 ...
Ale keby prídem k niekomu na návštevu a nemá televízor, tak neriešim. Pokiaľ teda ani on nebude riešiť moju obrovskú telku, ktorá je pustena skoro nonstop aj keď len ako podmaz.

mandzula
31. júl 2022

@viestta je to jednoduche, telka je "fujky" old school, zvysok je "in".

viestta
31. júl 2022

@mandzula asiK tak 😁

matana2
31. júl 2022

Mame projektor napojeny na pc.

dkethe
31. júl 2022

@h2 jasne ze pozerat telku je out. Ale pozerat netflix je dnes in 😂 idealne tak 5h denne na RD (su tam fakt dobre=navykove veci, to sa neda pozriet len 1 cast serialu)

nyphadora
31. júl 2022

Nemame a zatial ani neplanujeme.

tosomja
31. júl 2022

@eva112014 ja mám rádio, a máme aj magnetofon, na kazety. 🤣 Priateľ zbiera staré veci 😃

joannita
31. júl 2022

@h2 ano presne, teraz je strasne moderne "nepozerat telku" a este modernejsie je chvalit sa tym 🤦‍♀️

joannita
31. júl 2022

@viestta este poznam rodinu, kde si zakladaju na tom ze NEMAJU TELKU. A ked k nim pridem, sedia vsetci v obyvacke na gauci a cumia do mobilov 🤦‍♀️😂

mamula20
Odpoveď bola odstránená