Máte v obývačke televízor?
Ahojte. Mozno blbo znejuca otazka, ale s priatelom nie sme tie typy, ktore pozeraju TV. Tak premyslame, ze si ju vobec nekupime. Len.. nebude to take zvlastne? Obyvacka bez TV? Mate to tu tak niektora?😄
@h2 Dobrý postreh. Ako ja mám IQ nadpriemer dosť a pozriem si aj slovenský seriál, aj zámenu, aj svadbu na prvý pohľad, aj chart show napríklad. Prečo sa pozeranie tv považuje za výsadu len jednoduchých? Do kina chodím tiež, ale nejaká komédia alebo animák mi tiež neprídu intelektuálne, rovnako aj ako napríklad ten netflix, tam tiež idú len obyčajné seriály a tak...
Áno, spolužiak mojej dcéry nemajú telku, ani nepozerajú na Pc. Majú veľmi pekne zariadené, moderne, nie su sociálny prípad. Len nepovažujú za dôležité pozerať tv. Za to majú veľmi veľa kníh a hier.
My mame, dokonca sme vlani "od Jeziska" dostali mega velku. Vyuzivame to ako "zobrazovadlo", pustime si serial, film, detom rozpravky, ake chceme. Nebezi tam TV program a rozhodne nie cely den a vobec nie spravy a taketo...osobne nechapem, ked niekto nema TV, ale potom detom pusta rozpravky na mobile, tablete, notebooku. Za mna cele zle, aj na oci, chrbticu. Lepsie je uz ta TV a daco v dobrej kvalite pustit.
@viestta
@marsmykkok
@tosomja 😃 Presne! "Nieee, ja telku nepozerám, to je pre spodinu. Fuj, fuj, telka! Ja pozerám všetko na notebooku, alebo na tablete!" 😂
Dlho sme tv nemali. Ked sme si chceli nieco pozriet, pozerali sme na ntb. Asi dva roky dozadu sme si tv kupili, pouzivame ho ako monitor, kablovku sme si zapojit nedali. Filmy ani serialy s dabingom nepozerame, je to otras, slovenska produkcia je katastrofa, ak sa najde zaujimavy slovensky film, nie je to nieco, co davaju v tv, takze kablovka je pre nas zbytocna. Bud si na nom pustime netflix alebo zapojime usb.
mám, a mám ho prepojený s notebookom cez HDMI kábel, keďže mám len izbovú anténu a cez ňu chytám zopár slovenských staníc, dokonca tam napr. markízu nemám vôbec, ale cez skylink internet mám všetko čo potrebujem
@viestta vobec :D na toto mame s muzom rovnaky nazor, ze televizor do spalne nikdy nebude a ked nase manzelstvo bude v stadiu, ze si radsej kazdy zalezie do inej izby a pusti telku, namiesto spolocneho vecera, tak to bude dost smutne a nieco asi nebude uplne v poriadku. Moje deti v izbach tiez televizor mat nebudu. Zatial sme sa za 8 rokov vzdy dokazali dohodnut, ak sme si chceli napriklad vecer nieco v tej telke pustit 🙂
uz 16r nemame TV
nie
No my sme asi s manzelom divni, ale telku mame pustenu skoro stale, dokonca si chceme kupit este vacsiu, nech sa nam lepsie pozera. Pozerame na nej aj filmy cez internet, aj klasicke tv programy. A casto ju proste mame pustenu len tak a sme pritom kazdy na svojom pocitaci a pozerame na nom kazdy svoje vlastne videa, ktore nas zaujimaju🤦♀️niekedy si telku pustim len tak, aby v byte nebolo ticho a idem do inej miestnosti.
Bolo to v pohode. Ak sa ti to zdá moc divné na pohľad, kúpte si tam pekné veľké akvárko, to je lepšie ako všetky tv sveta (samozrejme s rybkami 😄). Teraz už máme tv, decká radi pozerajú, pre mňa je to lapač prachu, ja som furt na mobile 😄.
Keď nebude , nič sa nestane - menej prachu 😁
precitala som si diskusiu. Trosku mi je smiesne, ako niektore vravite, fuj, telka, my nemame telku, lebo sa to neda pozerat. A zaroven jednym dychom dodavate, staci nam tablet, filny pozerame na pocitaci... Takze vlastne, tie vase tablety a pocitace plnia funkciu telky. My mame telku. Nasetrili a kupili sme si 65 uhlopriecku. A vobec nemame ziadne televizne kanaly, ani zakladne. POzerame netflix, disney+ a youtube. Aj spolu ako rodina. Ked prsi napriklad, spravime si pukance a domace kino.
Ano, mame, lebo ja nerada pozeram nieco na compe alebo tablete. Ale ked to nevyuzijete, tak si kludne nedajte, nie je na tom nic zvlastne 🙂
A kto má rádio? Stereo zariadenie? Hifi vežu? 😅🤣🤣
My máme veľkú telku.. keď ju manžel doniesol domov v krabici tak som mala pocit, že je to skôr poskladany pinpongovy stôl ako telka 🤣 ..teraz by som kľudne prijala aj väčšiu.. ja nevidím dôvod pozerať film na tablete alebo notebooku 🤷 keď ho môžem pozerať na obrazovke pomaly ako v kine 🍿🎥 ...
Ale keby prídem k niekomu na návštevu a nemá televízor, tak neriešim. Pokiaľ teda ani on nebude riešiť moju obrovskú telku, ktorá je pustena skoro nonstop aj keď len ako podmaz.
Mame projektor napojeny na pc.
Nemame a zatial ani neplanujeme.

som prekvapená, koľko ľudí nemá TV. Som si myslela, že som temer jediná. Už som si chcela "namýšľať", že som jedinečná :o))))