Mini chladnička od Lidl
Ahojte naozaj je taká súťaž že možeš vyhrať mini chladničku ak maš 42rokov ? Za 2€, alebo je to oblb??
Je to lukratívne podnikanie, od ľudí vylákať údaje platobnej karty ktoré potom predá na čiernom trhu alebo zneužije na svoje nákupy, sociálnej sieti zaplatí za reklamu ukradnutými kartami a môže potom nahodiť ďalšiu súťaž alebo "rozpredať" nevyzdvihnuté kufre z letiska a balíky na pošte.
Dnes je všetko podvod..Striehnu všade. Odkedy sa znížil trest na krádež je toho ako maku. Aj teraz gmail, Google
už len matematika im nesedí. Mne vyskočila ponuka : máš 45 rokov ? Ak si narodená v roku 1979, vyplň dotazník a bla bla....... Ľudia narodení v tomto roku majú teraz podľa mňa už 46 rokov, ak ma rozum neklame.
už len matematika im nesedí. Mne vyskočila ponuka : máš 45 rokov ? Ak si narodená v roku 1979, vyplň dotazník a bla bla....... Ľudia narodení v tomto roku majú teraz podľa mňa už 46 rokov, ak ma rozum neklame.
@zuzanockam nemusia mať...ak sú narodení v júni a neskôr tak stále ešte majú 45 rokov 🙂
Keby sa ešte niekto prišiel spýtať, tak je to podvod. Aplikácia si v mobile zistí váš vek a podľa toho prispôsobí reklamu. Takže presne vie, koľko máte rokov, nie je to náhodné.
Následne od vás vylákajú údaje o platobnej karte.
Mne stačilo pozrieť komenty k akcii. Bolo tam pár otázok, či je to skutočné a pár odpovedí, že áno, chladnička im prišla. Ale keď ste chceli kliknúť na zadávateľa komentu, tak sa nič neudialo. Keby to bol skutočný koment, tak sa ukáže profil komentujúceho.
Stačí si všímať pár vecí a ak je niečo nezvyčajné, tak si môžete byť istí, že ide o podvod. buďte bdelí, nedajte sa nachytať na rôzne ponuky a výhry.

😂😂😂 divím sa, že sa musíš pýtať. Čistý podvod a miliónkrát omieľaný všade