icon

Ako vybrať mobilnú klimatizáciu: Skúsenosti a rady

vanilkovazmrzka
21. jún 2024

Ahojte, zvazujem kupu mobilnej klimatizacie /aktualne je mozna iba mobilna alternativa/. Je tu niekto kto ma realnu skusenost s viacerymi modelmi a vie porovnat a povedat, na aky parameter sa pri vybere zamerat? V tomto sa ja vobec nevyznam takze vyberam zatial len podla dizajnu :D

Strana
z2
tundra
22. jún 2024

@vanilkovazmrzka ved skopiruj link,daj ho do translatora a mas prelozenu celu stranu.

fido69
22. jún 2024

@tundra Vyzerá to byť zaujímavé riešenie. Ale pri tom výkone je to určené do miestnosti max 20-24m2.

mateskoo
22. jún 2024

@vanilkovazmrzka Ahoj, musis kukat vykon my sme minuly rok kupili 12sku asi najsilnejsiu, su aj 9 Btu a to je nic slabe. Posielam fotku aj odkaz, a vychladi nam 100m dom obdlznik z nepalenej tehly, mame ju na chodbe a vobec nejde nonstop ked ideme z prace cez apku ju zapnem a za polhodku uz je lepsie doma. Ide par hodin a na noc vypneme a uplna pohodka, tiez sme kupovali na splatky, lebo dat vise 1000e nemame len tak. Na delenu. A este aj dobre odvlhcuje, nemame vlhko 😉 tolko moja skusenost a neoplati sa pre 50e kupovat slabsiu, ta nic nevychladi.

mateskoo
22. jún 2024
Strana
z2