Monitor alebo televízor k multimedialnému centru Homatics Stick HD
Ahojte, môžem si k tomuto zariadeniu kúpiť iba monitor k Pc alebo to musí byť televízor? Potrebujem to na občasné používanie v altánku a karavane. Ďakujem
https://www.nay.sk/multimedialne-centrum-homati...
Mozes si k tomu kupit aj PC monitor. Pozor aby mal reproduktory zabudovane. Tiez PC monitor nezvykne mat najlepsie pozorovacie uhly, ale uz som to mal tak vyriesene. K tomu Sticku - nezabudni, ze potrebuje aj napajanie (USB). Lepsi monitor by to mal zvladnut napajat aj z jeho USB.
@wade myslela som, že niečo do 100€ by som k tomu kúpila
V karavane by bolo idealne, keby ten monitor/TV mal aj napajanie na 12V DC, aby si mohla TV pouzivat aj ked nie si pripojena (v kempe) na 230V a nemusela monitor/TV napajat z menica (striedaca), ak ho aj v karavane mas. Lebo kazdym prevodom z 12V DC na 230V AC a naopak mas zbytocne straty, cize viac minas z karavanovej baterie.

Mozes si k tomu kupit aj PC monitor. Pozor aby mal reproduktory zabudovane. Tiez PC monitor nezvykne mat najlepsie pozorovacie uhly, ale uz som to mal tak vyriesene. K tomu Sticku - nezabudni, ze potrebuje aj napajanie (USB). Lepsi monitor by to mal zvladnut napajat aj z jeho USB.