Môže stolár navrhnúť kuchyňu z pôdorysu?
Ahojte, vie si stolar navrhnut kuchynu aj z podorysu? Teda dom bude "stat" koncom roka avšak stolár od ktoreho chceme ma stale objednávky a teda kamoska mi vravela, že on si to vie namerať aj z podorysu.
Jednalo by sa o jednoduchu kuchynu a ak by sa dalo aj dve skrine. S tým že dodatočne si to už príde namerať koncom roka
samozrejme, predbezny navrh spravi, dolezite je aby v tom stavebnom vykrese bolo presne vyznacene kde je odpad, kde je voda a kde su zasuvky. Do navrhu moze este vyznacit, kde treba dotiahnut elektriku aby mohli byt zapojene vsetky spotrebice. Pri hrubej stavbe je to jednoduchsia ako ked uz su natahane omietky
@viestta dakujem myslim, že toto sme riešili na poslednom sedení s obchodákom. Len ked som včera pozerala podorys si vravim, že ako to môže z toho niekto vyčitat :D
@anonym_autor vediet citat vykresy je sucast jeho povolania
@viestta super, to si ma potesila 🙂
@anonym_autor navrhnut urcite moze... dokonca mozno on moze navrhnut, kde mate mat ake vyvody (vramci kuchyne) a kde ake zastrcky (na ruru, mikrovlnku, varnu dosku apod)... a to mozte asi upravit (ak to este nemate hotove)...
Na vysledny navrh by som urcite chcel, aby to pomeral na milimeter (aspon centimeter) presne, aby sa nestlo, ze pri krivej stene sa nezmesti doska ci skrinka...
Jasne ze vie, my sme si robili navrh sami podla podorysu plus sama som si navhla to kde ma byt aky vyvod lebo uz som vedela ako bude vyzerat kuchyna, islo to ruka v ruke s projektom, kuchynu sme si s manzelom naplanovali, kupili aj zlozili, zapojili a tiez aj dosku a nasledne barovy pult sme si vyriesili sami. Ak to dokaze laik tak stolar urcite.
Jasne ze vie, my sme si robili navrh sami podla podorysu plus sama som si navhla to kde ma byt aky vyvod lebo uz som vedela ako bude vyzerat kuchyna, islo to ruka v ruke s projektom, kuchynu sme si s manzelom naplanovali, kupili aj zlozili, zapojili a tiez aj dosku a nasledne barovy pult sme si vyriesili sami. Ak to dokaze laik tak stolar urcite.
@lusilla super dakujem, lebo ma zabijala predstava že musíme dlho čakať kým bude dom stáť
@anonym_autor zdravím, pokiaľ ste niekde z východného Slovenska, tak vám vieme pripraviť návrh a cenovú ponuku aj z pôdorysu, samozrejme aj so základnou vizualizáciou zdarma.
@anonym_autor zdravím, pokiaľ ste niekde z východného Slovenska, tak vám vieme pripraviť návrh a cenovú ponuku aj z pôdorysu, samozrejme aj so základnou vizualizáciou zdarma.
@adamfr bohužiaľ TN kraj 😏
Nakreslit navrh z podorysu nieje problem, len ber do uvahy ze predbezna cena s cenou pred realizaciou a casovym oknom napr.1 rok sa urcite zmeni cize ako orientacna cena je ok ako finalna +- 20%, , skor plus ako mínus
Samozrejme že moze ja som vyrobil kuchyňu a namontoval aj tak že sme komunikovali iba cez telefón a nikdy pred tým som tam nebol

samozrejme, predbezny navrh spravi, dolezite je aby v tom stavebnom vykrese bolo presne vyznacene kde je odpad, kde je voda a kde su zasuvky. Do navrhu moze este vyznacit, kde treba dotiahnut elektriku aby mohli byt zapojene vsetky spotrebice. Pri hrubej stavbe je to jednoduchsia ako ked uz su natahane omietky