icon

Multikrájač na príkrmy

18. aug 2023

Používate niektorá? Začíname s príkrmami a neviem či je to vhodné. Či dobre pomixuje jedlo aj tento.

autor
18. aug 2023
petronellla87
18. aug 2023

Ja si myslim ze je to zbytocnost. Mixovala som tyc mixerom a teraz uz len pucim vidlickou😄

autor
18. aug 2023

@petronellla87 tak ja musím kúpiť aj tyčový mixér lebo nechcem mixovať tým, ktorým mixujem nám všelijaké blbosti. A keďže tyčový mám tak rozmýšľala som nad týmto

valiant
18. aug 2023

Ak zavinas s prikrmami, tak to mnozstvo na jednu porciu sa ti v tom krajaci strati. Staci ti vidlicka. Za 30 sekund mas zeleninu popucenu a nemusis umyvat cely mixer.

simona1306
18. aug 2023

autorka prepac, naozaj staci vidlicka, alebo ten tycovy mixer ktory uz doma mas, ved ho umyvas po kazdom pouziti ci nie ?

autor
18. aug 2023

@valiant jj a mäso mám akože tiež vidličkou?

hanaxxx
18. aug 2023

Moj maly popucene vidlickou nechcel. A ako bolo spomenute, maso je problem popucit. Ja som na uplnom zaciatku pouzivala smoothie mixer, ale asi behom dvoch tyzdnov zacal jest dost velke porcie a presla som na tycovy. Pokial ho mas vyumyvany, tak preco ho nepouzit? Nemusis kupovat dalsiu vec.

hanaxxx
18. aug 2023

A este, ta nadobka na tom mixeri je sklenena alebo plastova? Lebo budes mixovat horuce jedlo a to by som do plastovej nedavala.

beata_k
18. aug 2023

Normalne tycovym co mas doma. Ked ti zacne olizovat topanky a podlahu, tak sa ti tvoj tycovy co mas doma bude zdat este sterilny 😃

valiant
18. aug 2023

Mäso by som pokrajala nozom na malicke kusocky, ako keby si chcela tatarak robit. Keby to v takom stave nejedol, kludne tym ponornym vo mas. Ved s nim mixujes len jedlo a umyjes ho. Vyskusaj. Naozaj to budu mini mnozstva, ten sekacik to ani nemusi dokazat spracovat.

petronellla87
18. aug 2023

@beata_k ja som tak mojej malej tento tyzden vyvarala flasky...potom sa pozrem na nu co robi a ona olizovala moje papuce🤣