Nábytok s dobrým pomerom kvality a ceny: Kde ho kúpiť?
Ahojte, budem potrebovať kúpiť nejaký nabytok, zariadujem byť, jednolôžkovu posteľ pre dcéru s tou zabranou pri stene, gauč do obývačky, stoličky a stôl do kuchyne, skriňu. Kde odporucate kúpiť niečo čo vydrží a je za primeranú cenu a má aj dodanie napr do dvoch týždňov? Pozerala som Kondela, tak boli tie veci aj dostupné...aké máte skúsenosti? Či už s kontrolou alebo inou stránkou? Ďakujem
@13uzivatelka11 prečo?
Presne dôvody si nepamätám, tiež som riešila minulý rok kde kupovať novú sedačku a len si pamätám ze ona drevonu neodporucala vôbec, zlá kvalita za tu cenu.. Teda u tej jej sedačky.. Netvrdím ze zvyšný nábytok majú aj zly.. Ja napríklad nedám dopustiť na nábytok z ikei, ale sedačku by som od nich nechcela.
@vanilkovazmrzka Prečo nie sedačka IKEA?
@13uzivatelka11
@mmmonika no tak nakoniec mi tu aj tak každý odporučil niečo iné🤣
Ja som kupovala posteľ v Mercury a všetko v poriadku. Má desať rokov. Polica na topánky tiež z Mercury sa časom vykývala. Skriňu a stôl mám IKEA a som spokojná.
@mmmonika lebo su z najnekvalitnejsich riedkych makkych molitanov, alebo ako sa vola ta vypln. Ikea vyrobky mam rada a mam vela, ale sedacky su skutocne jedna velka katastrofa
@vanilkovazmrzka a odkiaľ odporúčas sedačku?
To neviem kde najlepsie, idealne obchod co mas blizko a ist sa na nu realne pozriet, skusit material, tvrdost matracu. Ja sa akosi nefixujem na konkretne obchody
Tento set z Aska si nekupuj je veľmi nestabilný..... Decodom je kvalitou dobrý ale zasa je cenovo úplne niekde inde....naozaj treba ísť a ten nábytok si pozrieť a odskúšať a zistiť aká je dostupnosť tovaru na sklade.Mobelix Asko a tie veľké spoločnosti sú kvalitou na rovnako majú veľmi podobných dodávateľov niečo nemecké niečo poľské a niečo z Číny🙂
@vladi4444 a tie vankúše sa nedeformuju?
Za tri roky zatiaľ vyzerá byt úplne v pohode 🙂
@vladi4444 ďakujem a máš tu Lkovu?
Áno 🙂

Známa ma sedačku z drevony a nie je spokojna..