Najhoršie značky kuchynských spotrebičov
Ahojte akej značke spotrebičov do kuchyne sa vyhnúť ?
candy, beko, whirpool mám zlé skúsenosti
@anonym_autor eta
candy, beko, whirpool mám zlé skúsenosti
@anonym_0371eb mám Beko myčku 7r a ďalšie potrebiče 6 a viac rokov
Gorenje mikrovlnka 🫣 vydržala 3roky 🫣
Sencor
@anonym_71d64d staršie vydržali viac ako tie dnešné, už je to všetko spotrebný tovar. Skoro každý predajca ponúka za doplatok predĺženie záruky, asi vie prečo.
Sencor, ako som si ručným mixérom robila ten puding bez varenia, zrazu mi začali z neho šľahať plamene. Nikdy viac.
@anonym_autor eta
@minenkaa hádaj koľko rokov mi funguje kuchynský robot ETA? Možno je starší ako ty...
Menší část sortimentu prodávaného pod značkou ETA bude i nadále vyráběná v Česku. A to ve firmě E-Technik v Miloticích nad Bečvou, což býval pobočný závod, který se před několika lety osamostatnil. V Miloticích montují speciální vysavače (například pro mokré vysávání) a také kávomlýnky. Vše ostatní je z Číny. Zbytek tvoří standardní čínské zboží, na které se v podstatě jen lepí štítek se značkou.
Zalezi od konkretneho vyrobku. Ja mam candy pracku uz vyse 4r a je najlepsia aku som mala. Ja som nebola spokojna z whirlpool prackou. Nepokazila sa, len mi nesedeli jej programy. Mama ma beko pracku vyse 10r a tiez ok.
Spotrebiče ETA ktoré majú cca 50 rokov máme stále v rodine a fungujú. Rovnako Elektrosvit, Minsk, Tatramat a Orava/OTF. Do zberného dvora už putovali Philips, Candy, Beko, Whirpool, Elektrolux.
@anonym_71d64d 45
@minenkaa tesne vedľa, naši ho dostali ako svadobný dar v r. 1978
@anonym_autor candy beko z mojich skúseností
Podla mna hocijake z lacnejsich... Aj tu spominane znacky mozu mat vyrobky vyssej kvality tie drahsie a naopak lepsie znacky mozu mat vyrobky na 💩 tie co su v produktovej rade uplne dole najlacnejsie. Na spotrebicoch sa setrit podla mna neoplati
whirpool, tie nove rady vydrzali ledva 2 roky
@anonym_92631d mám presne tú istú skúsenosť
Podla mna hocijake z lacnejsich... Aj tu spominane znacky mozu mat vyrobky vyssej kvality tie drahsie a naopak lepsie znacky mozu mat vyrobky na 💩 tie co su v produktovej rade uplne dole najlacnejsie. Na spotrebicoch sa setrit podla mna neoplati
@maranta_leuconeura no moja chladnička teda z tých lacnejších nebola, skôr naopak
@minenkaa hádaj koľko rokov mi funguje kuchynský robot ETA? Možno je starší ako ty...
@anonym_71d64d ja som mala ručný šľahač eta 28 rokov
Whirlpool....práčka pri displeji začala hrdzaviet...a po skončení záruky jedného dňa zastavila počas prania a už nedoprala...a mám od nich aj stávanu rúru a po 3 rokoch už tiež vo vnútri začala hrdzaviet...nikdy už od Whirlpool nechcem nič
@anonym_71d64d beko susicku mam tiez a je super aj po rokoch.
Mám práčku a chladničku Electrolux - obe majú 17 rokov, dobre čítaš 17
ETA fen má 7 rokov
Mam umyvacku whirpool a nikdy viac tuto znacku. To je absolutna katastrofa 😀

whirpool, tie nove rady vydrzali ledva 2 roky