icon

Najlepší kávovar do 300 EUR

12. feb 2025

Prosim vas neporadite mi kavovar aby bol maly a idealne aby nejak napenoval aj mlieko
Pripadne neviem existuje taky kavovar co vie automaticky robit aj bezkofeinovu aj kofeinovu kavu alebo to treba za kazdym menit? Mame pakovy a nie sme s nim spokojny.
Nemam prehlad, dakujem za kazdu radu cema do 300eur

mullerova46
12. feb 2025

Ak chcete aby robil aj kofeinovu aj bezkofeinovu tak treba hľadať s 2 nadobkami na kávu. Ale ja mám samostatne mlyncek a pakovy kávovar

biba_18
12. feb 2025

takže tak ako píše @mullerova46 - najjednoduchšie je pákový čo máte teraz - ty si dáš kávu akú chceš - alebo potom kapsulový ...

kykymora
12. feb 2025

momentálne je aj v zľave za 272,- €, je to automat, zásobník na zrnkovú kávu, má zásobník aj na mletú kávu - napr. bezkofeinovú, aj napeňovaciu trysku https://www.nay.sk/delonghi-ecam-22-115-b-magni... (možno nájdeš inde aj lacnejšie)

kykymora
12. feb 2025

mletú kávu použiješ až vtedy, keď ju ideš robiť, nemôžeš ju tam mať nasypanú stále. V podstate automaticky melie zrno , pokiaľ si nenavolíš zásobník na mletú kávu.

biba_18
12. feb 2025

magnifica je super! len som netušila že sa dá kúpiť pod 300€ 🙂

zara1357
12. feb 2025

Odporúčam Tchibo ( samostatne napeňovač cca 25eur , kávovar v akcii 50eur) a kapsule iba čistá káva, žiadne umeliny pridané a majú aj bezkofeínovú.
Na terase ho mám celé leto a kupujem presne túto bezkofeinovú - úplne chutí, ako káva - ODPORÚČAM

biba_18
12. feb 2025

@zara1357 bezkofeinová káva je káva, teda musí chutiť ako káva 🙂

krasneleto
12. feb 2025

my mame v praci tieto https://www.alza.sk/delonghi-magnifica-compact-..., pomer cena vykon velmi slusny... napenovac nie je automaticky, je tam na to tryska...

zara1357
12. feb 2025

@biba_18 ked som bola tehotna a chutila mi káva, kupovala som si nescafe bez kofeínu a to bol riadny hnus. Potom bola ešte jedna a to tiež. Preto píšem že táto je skvelá.
A čo sa týka tých kapsúl, bolo to myslené z mojej strany tak, že to nie je žiadne dolce gusto dochutené, ale reálna káva

biba_18
12. feb 2025

@zara1357 vlastne všetko sú to kávy - len inak spracované ... 🙂 a jedna je chutnejšia a iná menej ... ja už napr. nesku nepijem vôbec, neviem ju piť a kedysi som ju pila na litre 😂
ale hej, tchibo kapsule mám aj ja, chutí mi ich káva aj keď ja si od tchiba kupujem aj tie ochutené ...

mokamiki
13. feb 2025

Automaty od delonghi do 500€ ti pripravia porovnatelnu alebo horšiu kávu ako napr Dedica. Väčšinou je káva vodova, nevies experimentovať. 300€ je. Veľmi základný budget na kávovar. Alza ma teraz zľavy na Sage kávovary. Určite odporúčam pozrieť. Základ je mat dobrý mlynček (ak sa kupuje kávovár bez neho) mlynček idealne z kamena alebo keramiky. Nerez ti môže spáliť kávu. Nemliet všetko naraz len toľko co potrebuješ. Pri pákovom kávovar, káva vždy potebuje iné mletie. Závisí to od prazenia, dĺžky skladovania (ak káva je príliš dlho v zasobniku tak musís znížiť mletie na jemnejsie a naopak). Dalsia dôležitá ingrediencia je káva samotná. Aby bola kava dobrá (i ked toto je veľmi subjektívne) musí byť čerstvo prázena. Da sa spoznať podľa toho, ze na obale je datum prazenia. Nie dátum spotreby.
Ja mam doma Sage Barista Express Impress. Som. Veľmi spokojný. Nie som. Kávičkar profesionál ale amatér takze kes budú nejaké otazky sem. Snimi. 🙂

lorrainet
19. feb 2025

Na Facebooku je užívateľ Kávovary kávovary , ja som odtiaľ kúpila za veľmi dobrú cenu a som spokojná.