Najlepší kuchynský robot pre malú kuchyňu
Akého robota by ste mi odporučili do ozaj malej kuchyne s minimom úložného priestoru, aby bol čo najuniverzálnejší. Mám zatiaľ len ponorny mixer s metlickou a špekáčikom.
Fakt potrebujes robot?Teda my máme piti kuchyňu a máme mixer veľký čo stojí na linke a šľahač do ruky ,varíme pecieme uplne v pohode
Zalezi od pouzitia, co od neho ocakavas. Lebo v malej kuchyni tuˇi bude velky robot zavadzat
@minenkaa peciem zriedka, ale občas šľahanie, sekanie ladu a mrazeného ovocia a celkovo výkonné mixovanie a drevenice…mlieť mäso si asi nechám v obchode
Plus možno občas na výrobu cestovín…chcem ho mať odložený v skrinke, nie položený na linke
Naozaj si to rozmyslí ak ho nebudes používať naozaj často ,v malej kuchyni budes rada za každý cm
U mnohých influencerov vidím, že používajú väčšinou jeden stroj- buď nutribullet, alebo stolný mixer…pekárky zase s nastavcami na pečenie…ja nie som žiadny profesionál, ale rada skúšam rôzne recepty a aj tie náročnejšie
Jaaj influenceri a sme doma,tak si kúp taký čo ponúkajú na unstagrame
Co je to spekacik na mixeri?
Ja som teda zdatna kucharka aj pekarka, influencerov nesledujem. Ale 24 rokov, co mam vlastnu domacnost pouzivam len rucny mixer s metlickami, aj tymi hnetacimi na kysnute cesto plus k nemu nastavec ako ponorny mixer.
Na drvenie a mletie orechov mam stolny mixer.
Ziadne roboty s extra funkciami nepotrebujem.
Nutribulet je super, rozseka ti vsetko a je malicky. Ja mam na kysnute cesto velky kenwood, mam na neho aj milion nadstavcov, ale jedine co na nom robim je slahanie a miesenie😆ale mam velku kuchynu
Uplne ti staci ponorny, a k tomu ked je nadoba so sekacimi nozmi (nie sekacik ponorny) Vsetko ostatne vies spravit bez velkeho robota.
Nieco ako Braun Multiquick.
Keby si mala miesto, poviem kup si kitchenaid, ale ten je velky a hlavne tazky, to nie je na predkladanie z-do skrinky kazdy krat. Inak, kazdy poriadny robot bude tazky, takze sa ti ho ani nebude chciet vytahovat na kazde slahanie, a aj tak to zoberies rucnym.
Kup si foodprocesor a rucny slahac a mas vsetko vyriesene. Vo foodprocesore nastruhas, nasekas cokolvek aj aj niektore cesta spravis, ale na to treba iny technicky postup ako sme zvyknuti. Rucnym slahacom vyslahas cokolvek a ked kupis s prikonom aspon 500 W tak miesiacimi hakmi spravis aj kysnute cesto. Rucny slahac vies kupit aj s ponornym mixerom a sekacikom v prislusenstve a mas jeden stroj na vsetko.
@minenkaa každý používa niečo iné a väčšinou majú väčšie kuchyne…chcela som vedieť, čo by bolo podľa skúsenosti žien tuna najpraktickejsie
@0silvia0 to bol preklep, myslela som sekáčik- tu nádobu so sekacimi nožmi, čo bola súčasť balenia s ponornym modernom…ale nemyslím, že mi to rozdrví ľad, pripadne mrazené ovocie na sorbet
Ja mam k tomu rucnemu slahacu/mixeru este tento stolny, ja na nom sekam/meliem hlavne orechy, nechce sa mi vytahovat klasicky mlyncek na orechy.
https://www.alza.sk/sencor-sbl-7170gg-d5682757.htm
za mňa eta, ide jak po masle

A co na nom chces robit? Lebo od toho sa treba odrazit. Ak nechces mliet maso, je ti zbytocny taky, co ma mlyncek na maso vo vybave