icon

Najlepší lacnejší alternatívny tyčový vysávač k Dysonu

24. mar 2025

Ahojte baby ktorý tyčový vysávač vám vyhovuje? Chcela by som popozerať a najviac sa mi samozrejme páči dyson ale je to na mňa príliš drahé...

autor
24. mar 2025

Zmenili mi opäť raz nadpis čiže nadpis bol: s akým tyčovým vysávačom ste spokojné? Nehľadám alternatívy k dysonu ale proste dobrý vysávač. Admin ak toto čítaš tak sa pýtam - je skutočne potrebné meniť názvy tém ktoré sú úplne v poriadku a výstižné?

oblecenie99
24. mar 2025

Mám Tesla Aerostar, tyčovy, ale je na šnúru (ten kabel je ale dlhý). Mne zatiaľ tento sadol najviac.

tecila
24. mar 2025

Ja som si nedávno kupovala nový a vyšiel mi najlepšie tento: https://www.electrolux.sk/vacuums-home-comfort/...
Ako ono aj záleží aké máš požiadavky ja som nechcela kábel, so stojanom, ktorý nemusím na stenu montovať, odoberatelny menší vysávač a nech aj mopuje. Zatiaľ veľká spokojnosť oveľa lepší než stará Rowenta.

e1h
24. mar 2025

Mame som kúpil Hoover HF500 HF522 STHE 011 a neskôr si ho kúpila aj teta. Dobrý pomer cena/výkon, možnosť vymeniť batériu a 2 batérie v balení.

margotka17
25. mar 2025

Aj ja by som nejaký chcela, no tiež si neviem vybrať. Určite nechcem na kábel, nechcem ani mopovaci, len aby dobre povysaval. Vraj je lepšie, ak má nádobku na smeti hore pri uchytke do ruky. Žienky, radte prosím. Dakujeme