icon

Najlepší osviežovač vzduchu pre voňavý byt

27. feb 2025

Dobrý deň prajem žienky.
Už všeličo som výskúšala, od Airwick a ešte neviem aké značky aj do elektricky aj taký ten rozprašovač ale všetko vonia brútálne len chvíľu nerozvonia to celý byt( mám 1 izbák🙄…poradíte mi niečo vy?
ďakujem

alenka58
27. feb 2025
zeldia
27. feb 2025

Toto som riešila roky, tiež sa mi to pacilo že prídem do priestoru (kancelária, byt a nadherna vona). Kupila som takmer vsetko čo stalo do 50e. Mám difúzer z tescomy, katalyticku lampu, z fragonard z Fr difuzer som mala objednaný atd. Nic nevoňalo tak ako som chcela bud vôbec alebo smrad a bolesť hlavy. A potom u jednej bytovej dizajnérky ktorá mi robila návrh rekonštrukcie to vzdy nadherne vonalo. Aj mi dala tip na esenciálne oleje ktoré ona používa a som skoro odpadla keď som videla cenu za fľaštičku tuším 300e tak som si s tým dala pokoj (už nenájdem ten email, neviem značku) Moj osviežovač je intenzívne vyvetrať, samozrejme upratat byt a oprat záclony a umyt okna.

nynia
27. feb 2025

Ja mam tiez 1i a mne fajn vonia difuzer teraz mam z pepca a je to taka prijemna vona striedam s jednym z Primarku, nemam rada take ostre vone ale tento vzdy prijemne citim ked pridem domov.

renesance80
28. feb 2025

katalykticka lampa je 100 % istota