icon

Najlepší parný hrniec a mixér na príkrmy

patulaaa
8. sep 2025

ahojte, uvažujem o kúpe parného hrnca a mixéra na prikrmy. Aký je podľa vás ten najlepší? Pozerala som zatiaľ Avent a Babymoov. Chcela by som ho využiť aj neskôr keď uz nebude papať iba uplne mixované. Čo používate na prikrmy doma vy? 😇

anonym_20296b
8. sep 2025

Najhoršie čo môžeš urobiť, je naučiť na mixované príkrmy.
Na príkrmy stačí malý hrniec, vidlička a miska na kŕmenie.

sajmonka_1216
8. sep 2025

Ja som používala Avent 4v1, kúpila som z druhej ruky

hopatko
8. sep 2025

Mala som Beaba a bola.som velmi spokojna.

patulaaa
autor
8. sep 2025
@anonym_20296b

Najhoršie čo môžeš urobiť, je naučiť na mixované príkrmy.
Na príkrmy stačí malý hrniec, vidlička a miska na kŕmenie.

@anonym_20296b tak zatiaľ papal len mliečko a este nepozná inú konzistenciu, tak mi príde asi najlepšie začať úplne mixnutími jedlami.

anonym_20296b
8. sep 2025
@patulaaa

@anonym_20296b tak zatiaľ papal len mliečko a este nepozná inú konzistenciu, tak mi príde asi najlepšie začať úplne mixnutími jedlami.

@patulaaa nie je to najlepšie, príkrm roztlač vidličkou, s novu chuťou si zvykne aj na inú konzistenciu

beata_k
8. sep 2025

@patulaaa Ja som pouzivala ponorny mixer.

simca06022011
8. sep 2025

najlepsi je klasicky naparovac na knedlu, co hodis do obycajneho maleho hrnca, a tycovy mixer. Su to veci co bezne vyuzijes, a nie dalsia vec co ti bude stat par mesiacov v kuchyni a potom budes posuvat dalej aebo vyhadzovat. A to ti pisem ako niekto kto si vseeeetky vymozenosti kupit musel. Vsetky leteli z domu.

anonym_7bae00
8. sep 2025

Mne sa taka vec uz nezmestila do kuchyne. Mixovala som ponornym mixerom. Alebo som to rozmixovala takym malym mixerom. Ked som skusala roztlacit nechcel to vypluval alebo sa s tym dusil. Az po nejakych dvoch mesiacoch zjedol uz roztlacene. A teraz zje uz aj kusky. Zistis co mu vyhovuje. Niektore deti zjedia hned kusok.

hopatko
8. sep 2025
@patulaaa

Inak ja lutujem len jednu vec, ze som Beaba nemala aj pri prvom dietati. Kupila som z druhej ruky a po tych niekolko mesiacoch som predala za rovnaku sumu. Takze naplno vyuzity spotrebic bez dalsich nakladov.

anonym_988866
9. sep 2025

Avent aj 2v1 staci, bazarovy. Nechapem co tu pisu ze neucit na mixovane alebo roztlacit vidlickou. Ako mu ma asi spravit napr kuracie maso? Aj ja som chcela len parak a ponorny mixer ale su to na zaciatku tak male mnozstva ze to ten ponorny nebral dobre. Kupila som potom ten avent a bol super.