icon

Najlepší tyčový vysávač okrem Dyson

ers89
3. okt 2025

Ahojte. Odporúčte mi nejaký dobrý tyčový vysávač s ktorým ste spokojní a nieco aj vydrží. Dyson mi ani nepíšte ,lebo mám zlú skúsenosť , ani nie po dvoch rokoch sa mi začal vypínať. A za také peniaze by som očakávala ,že to niečo aj vydrží.
Ďakujem za každu skúsenosť

anonym_fbe9a1
3. okt 2025

Mám tento Samsung BESPOKE JET complete, zatiaľ len dva mesiace, ale je super. Ľahký, samostatné stojaca stanica, tri stupne výkonu a rôzne hlavice.

ers89
autor
3. okt 2025
@anonym_fbe9a1

Mám tento Samsung BESPOKE JET complete, zatiaľ len dva mesiace, ale je super. Ľahký, samostatné stojaca stanica, tri stupne výkonu a rôzne hlavice.

@anonym_fbe9a1 vieš mi poslať aj link ,že ktorý je to presne ? Lebo našla som viac typov. Ďakujem.

bystrozraky
3. okt 2025

Miele s hepa filtrom. Vysavace a pracky od miele fakt nieco vydrzia. Ten vysavac neprespusta ani najmensie castice. Kupil som pred par rokmi vsetko od Miele. Vsetko sa pokazilo do 3 rokov...okrem pracky a vysavaca, tam su naozaj spicka.

anonym_6fb8b8
3. okt 2025

miele su dobre kabove nie tycove .. tycovy je dobry napriklad shark

gumkac19
3. okt 2025
@ers89

@anonym_fbe9a1 vieš mi poslať aj link ,že ktorý je to presne ? Lebo našla som viac typov. Ďakujem.

pikachu999
3. okt 2025
kvetka404
Autor odpoveď zmazal
anonym_fbe9a1
4. okt 2025
@ers89

@ers89 páči sa, kupovali sme ho v akcii o 200e lacnejšie:
https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-samsung-bespo...

anonym_33557f
4. okt 2025

mal by mat aspon 150 airwattov, alebo aspon 25,2 V...vela vyrobcov sa tymto parametrom v popisoch vyhyba...preco? no asi tusime...bola som sa v nay pozriet na rowenty-ta tiero parametre uvadza, vyzerali niektore celkom fajn, co ma zaskocilo, ze zrejme na nich je potrebne pocas vysavania drzat tlacitko ON na rukovati...pozrela som vsetko co tam mali a nenasla som nic co by ma oslovilo, bez ohladu na cenu....

anonym_33557f
4. okt 2025

ale take modely co tu vyssie uvadzate, tam nemali..

blondiee83
4. okt 2025
@anonym_fbe9a1

@ers89 páči sa, kupovali sme ho v akcii o 200e lacnejšie:
https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-samsung-bespo...

Tiež mame ten Samsung, co pridal
@anonym_fbe9a1 a som maximálne spokojná. Akurat nemam tu mopovaciu hlavicu k tomu. Tak neviem, ci je to uplne ten isty model ale vyzerá identicky.