icon

Najlepší tyčový vysávač za prijateľnú cenu

evickuska
26. feb 2025

Zeny aky tycovy vysavac v normalnej cene by ste mi poradili? Ze naozaj aj vysava a nesprava sa ako metla.

Strana
z2
ssimusska
26. feb 2025

@evickuska pripnem sa 😄 tiež už potrebujeme nový.

biba_18
26. feb 2025

ja mám bissell aj so zmývaním. mama má rowentu čisto iba vysávač a tiež je spoko… môj niečo cez 300, mamin okolo 130… ja mám na šnúru, mama akumulátor…

sissy27
26. feb 2025

@evickuska mam rowentu a spokojnost

nikasmile
26. feb 2025

Kärcher

biba_18
26. feb 2025
jarvisstyle
26. feb 2025

Dyson v15s submarine cez 700€
Rowenta x force flex 15.60 cez 500€
Karcher V6 cordless cez 200€

sandra49
26. feb 2025

@nikasmile karcher mam a na to aký to má výkon nevysava nič. Teda vysáva, ak strávim hodinu čistením s dôkladnom umývaním filtra, potom mi 3x perfektne povysava a potom zase nic. A tak dokola.. mam VC 7 myslím..

christie11
26. feb 2025

Xiaomi. Mala som rowentu a ta bola o nicom.

nikasmile
26. feb 2025

@sandra49 tak to je sranda..náš ťahá perfektne a máme ho skoro 2r už. 😁

bielasovicka
26. feb 2025

Minulý týždeň som kúpila rowentu, vysáva jak ďábel 😄

sandra49
26. feb 2025

@nikasmile to vazne? Tak to úprimne závidím. Ja som taka sklamaná ze dovi..😩 prvý mesiac som sa vytesovala lebo fakt bol skvelý.. a potom už nie..teraz ťahá ako som napísala, len keď je komplet vycisteny..možno niečo robím zle..ty používaš ak to čistenie co sa tam nastokne taka hubica? Lebo to som zatiaľ ešte nepoužila a v návode som sa nedocitala na čo to slúži, ale videla som nejaké videa a mam pocit ako keby to bolo na čistenie filtra..možno poradíš.

miniatura14
26. feb 2025

Mali sme Rowentu a mysleli sme si, že vysáva super. Potom sme kúpili Dyson, a to sa nedá porovnať. 100x lepší, výkonnejší, za tie peniaze to stojí.

marca12
26. feb 2025

@evickuska bosch-flexxo-gen2-bch3k2851 nedavno som ho kupovala mali akciu v nay a je super. Vyborny tah ma,co som prekvapena. Velmi dobre sa s nim manipuluje,hodinu vydrzi a lahko sa cisti filter.

nikasmile
26. feb 2025

@sandra49 ja oba filtre prevysávam klasickým vysávačom a spodok hlavicu rozoberiem a tak čistím. Inak nič s tým extra nerobím. Nemohli ste niečo vlhké nasať?

guudy
26. feb 2025

Dyson. Jednoznacne

biba_18
26. feb 2025

@guudy píše, citujem: “v normalnej cene“ 😂

guudy
26. feb 2025

@biba_18 ano viem. Napriek tomu trvam na tom, ze prave pri tomto type spotrebica sa oplati dat viac penazi za kvalitu. Vid skusenosti so slabym vykonom. Ono kym nemas ten Dyson, tak nevies porovnat ;)

biba_18
26. feb 2025

@guudy to je ako so všetkým - pomer cena výkon je niekedy dôležitejší…

guudy
26. feb 2025

@biba_18 ja tomu rozumiem ;) , tiez sme kompletne zariadovali domacnost, kde byva nase dieta, bez nas. Na to sa pri vybere clovek pozera trosku inak (aspon my hej), ako ked si vybera sebe domov 😊

e_lienka
26. feb 2025

@miniatura14 aký typ?

biba_18
26. feb 2025

@guudy 😲 prečo ste vy zariaďovali dieťaťu?

guudy
26. feb 2025

@biba_18 lebo je to nas byt (v zahranici) a dieta tam studovalo na Uni v tom case ;)
Cast bytu prenajimame komercne ;)

biba_18
26. feb 2025

@guudy aha tak. som sa zľakla že píšem s helikoptérovou mamou 😉😂

guudy
26. feb 2025

@biba_18 hahaha, tak to naozaj nie, dieta slo v 16 na intrak do UK, zmaturovalo tam a nasledne preslo do Amsterdamu na Uni ;)
Prvy rok bol intrak, potom ubytko bez sance, tak sme to nakoniec vyriesili kupou bytu😉 a boli sme stastni, ze dieta nie je bezdomovec…

sandra49
26. feb 2025

@nikasmile ešte som to neskúšala vysavat, skúsim.. ten hepa filter ten tenký som rad unyvala lebo sa to môže aj v obchode nám to radila ze obcas prepláchnut a nechať poriadne uschnut. Mokré sme nevysavali určite, iba ja sním vysavam a na toto dávam velky pozor. Ja niekedy vysavam aj 3x denne lebo mame psa a pod tym svetlom vidiet extremne špinu 🤣🙈 teda uz nie lebo zle ťahá.. ako často ho čistiš povedzme ak je používaný 1x za deň? Raz týždenne prebehne filter normálnym vysávačom? Možno aj tam robím chybu, že to nerobím moc často. Ale vieš otravuje ma to lebo som si myslela, ze obcas vyklepem filter a bude to stačiť.. ja som hrozne chcela dyson lebo viem ze je dobrý a aj vlasy a chlpy sa nezamotavaju do kefy, ale fakt sme nemali 700€ na vysavac a tento bol v akcii za 300€ a mal najlepsi dobrý výkon z tých do 500€ a aj dobre recenzie..najviac ma vytáča ze zavesím ho nabíjať a všetka špina co zostala v trubici mi vypadne na zem 🤣🙈🙈

espeo
26. feb 2025

Mam dyson rok. A neľutujem ani euro. Dlhšie som kúpu zvažovala kvôli cene. Je ale pravda, že nemám s čím porovnávať. J

jarkaslck
26. feb 2025

@evickuska ahoj, ja som si minuly mesiac kupila eta fenix 2233. Povedala by som, ze ma prekvapil pomer vykon/cena. Paci sa mi, kolko ma nadstavcov, takze sa dostanem vsade.

chiara_elle
26. feb 2025

@espeo ktory a kolko stal? Ja sa uz tuez rok pogracam s Dtsinim

banalu
26. feb 2025

@guudy mala som Dyson, napriek tomu, ked sme sa nedavno rozhodovali aky tycovy vysavac, zvolila som karcher a nelutujem.

miniatura14
26. feb 2025

@e_lienka Dyson V11 tuším, ani to nebol ten najdrahší. (Rowentu sme mali Air force 360).

Strana
z2