icon

Najlepšia univerzálna panvica s priemerom od 24 do 28 cm

mimi852021
19. aug 2025

Ahojte pls poradte dobru panvicu. Uz ma nebavi znacky stoni aj 30 e jedna a za rok vyhadzujem a mam ich 4 rozne velkosti a na vsetko mozne. Chcem kupit jednu tak okolo 200 eur a nech je na vsetko. Uz som aj googlila hladala. Robim casto cestoviny rizota, maso na stave atd. A nech tam.mozem ist aj vidlickou. ;) Chcela vt som aby sa dala dat aj do truby s pokrievkou. Aj som jednu znacku nasla ze 10 rokov zaruka ale zabudla som spravit screenshot a uz ju neviem.najst tak.si odem po radu dakujem.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
pink_lady
19. aug 2025

myslim ze ziadna panvica ti za 200€ nestoji, ta cena nie je zaruka ze ti vydrzi...
myslim, ze najmenej znicitelne su liatinove, tie ale nemaju neprilnavu vrstvu ...a nemozes v umyvacke umyvat
Simon Kan reklamuje fabii, ci su take dobre, neviem...

mimi852021
autor
19. aug 2025
@pink_lady

myslim ze ziadna panvica ti za 200€ nestoji, ta cena nie je zaruka ze ti vydrzi...
myslim, ze najmenej znicitelne su liatinove, tie ale nemaju neprilnavu vrstvu ...a nemozes v umyvacke umyvat
Simon Kan reklamuje fabii, ci su take dobre, neviem...

@pink_lady mala som.liatinovu jednu co mi babka kupila stala vtedy nejako 150 eur a vydrzala mi 15 rokov a robila som na nej vsetko nic neprihorelo... nemusim ju v mycke.umyvat. no ked zratam za 4 roky som mala panvice za 200 eur a uz.4 som vyhodila a to ani nejdem.ne ne vidlickou neviem ako muz ale tvrdi ze nie a nicia sa...

pink_lady
19. aug 2025
@mimi852021

@pink_lady mala som.liatinovu jednu co mi babka kupila stala vtedy nejako 150 eur a vydrzala mi 15 rokov a robila som na nej vsetko nic neprihorelo... nemusim ju v mycke.umyvat. no ked zratam za 4 roky som mala panvice za 200 eur a uz.4 som vyhodila a to ani nejdem.ne ne vidlickou neviem ako muz ale tvrdi ze nie a nicia sa...

@mimi852021 tak sa pozeraj po liatinovej, ja som minuly tyzden kupovala panvicu a tych liatinovych je dost v ponuke...

mirage
19. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub takto som si kupila liatinovu panvicu od Fabini, a vsetko mi na nej hori, otras. Takze sa na nej musim najskor naucit robit..

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirage
19. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná
mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirage
19. aug 2025

vdaka.. ja som im aj pisal, ze som nespokojna, boli ochotni vziat ju spat.