icon

Najlepšie automatické kávovary na cappuccino a caffe latte

midi147
3. nov 2025

Ahojte poraďte aký máte automaticky kávovar uvažujem o kúpe len neviem ktorý by bol dobrý akú značku by ste mi odporučili a aby urobil aj cappuccino a caffe latte ďakujem

guudy
3. nov 2025

Jura. Kazdopadne okrem kavovaru treba kupit kvalitnu kavu, nie taku, co kupis v supermarkete.

minenkaa
3. nov 2025

@midi147 napis do akej ceny a ako boli spomenuté aj kávu kupovať v inej kvalite ako to čo je v obchodoch

anonym_615481
3. nov 2025
@guudy

Jura. Kazdopadne okrem kavovaru treba kupit kvalitnu kavu, nie taku, co kupis v supermarkete.

@guudy ked tam nadrbes vela mlieka a cukru, tak sa da vypit vsetko 🙂 🙂

guudy
3. nov 2025
@anonym_615481

@guudy ked tam nadrbes vela mlieka a cukru, tak sa da vypit vsetko 🙂 🙂

@anonym_615481 nesuhlasim 🙂

anonym_615481
3. nov 2025
@guudy

@anonym_615481 nesuhlasim 🙂

@guudy davas malo mlieka a cukru... 🙂 🙂

guudy
3. nov 2025
@anonym_615481

@guudy davas malo mlieka a cukru... 🙂 🙂

@anonym_615481 to sa potom ale bavime o sladkom mlieku s hnusnou horkou kavovou prichutou. Btw vies, ze par zrniek soli ucinne stiahne horkost kavy? ;)

anonym_615481
3. nov 2025
@guudy

@anonym_615481 to sa potom ale bavime o sladkom mlieku s hnusnou horkou kavovou prichutou. Btw vies, ze par zrniek soli ucinne stiahne horkost kavy? ;)

@guudy zartujem... tak mne horkost nevadi, skor mi chuti, ale neprehltnem tu kyslu zbrndu... bez ohladu na cenu...

guudy
3. nov 2025
@anonym_615481

@guudy zartujem... tak mne horkost nevadi, skor mi chuti, ale neprehltnem tu kyslu zbrndu... bez ohladu na cenu...

@anonym_615481 my sme pred rokmi presli na specialty kavy a odvtedy komoditne uhliky fakt nemozem ani citit 🤷🏼‍♀️

andrea901
4. nov 2025
@guudy

@guudy mame jura kavovar a kavu kupujeme chicco d'oro, mne ta kava chuti, nie je kysla ale rada vyskusam nejake lepsie, ak su :D porad, prosim 🙂

guudy
4. nov 2025
@andrea901

@guudy mame jura kavovar a kavu kupujeme chicco d'oro, mne ta kava chuti, nie je kysla ale rada vyskusam nejake lepsie, ak su :D porad, prosim 🙂

@andrea901 ahoj, no ale toto je vysoko individualne. Neda sa povedat, ze tato kava je najlepsia. Podporujeme slovenskych praziarov, kupujeme len specialty kavu. Najviac sa nam osvedcili eshopy Kavoholik, Coffeein, LOT roastery a Diamond roastery. Zlate zrnko nam nechuti vobec. Pozri si aj blogokave.sk, maju tam dobre tipy. Pripadne sa poobzeraj po lokalnej praziarni a chod ochutnat. Fajn su aj degustacne sety kav. 🙂

nelka93
4. nov 2025

My sme si nedavno kúpili Philips lattego radu 5500 a spokojnosť veľká🙂

anonym_e6e60f
4. nov 2025

My sme vcera kupili kavomat z alzy Krups.Je tam aj na mlieko hadicka,samocistiaci,ale este vsetko tiez nemame preskumane.

janikm
4. nov 2025

Ja mam uz 5. rok Delonghi (Eletta Capuccino Evo) a som spokojna, ja pijem len mliecne kavy, manzel väcsinou espresso, obcas flat white.. A suhlasim treba aj kvalitnu kavu, nam chutia kavy Coffeein a Epera najnovsie🍀