Najlepšie bezdrôtové slúchadlá pre tínedžerov s ANC
ahojte, poradte kvalitne bezdrotove nahlavne sluchadla s obmedzenim hlasitosti 85dB a ANC (active noise cancelling), alebo ake sluchadla (nie do usi) pouzivaju Vasi teenageri? dcerka nechtiac zlomila Puro Quiet Plus. Dakujem 😊
JBL sa v appke dá obmedziť hlasitosť
@hentenonen nejaky konkretny tip sluchadiel?
@hentenonen nejaky konkretny tip sluchadiel?
@pivonecka toto som našiel na stránke JBL , preklad z Aj , tie posledné - NC , ma v ponuke Alzak
V ponuke JBL Safe Sound/Maximum Volume Limit si môžete vybrať možnosť „Prispôsobiť“ alebo „Automaticky“.
Výberom možnosti „Prispôsobiť“ si môžete nastaviť rôzne úrovne, od „Max“, „Vysoká“, „Stredná“ alebo „Nízka“.
Ak vyberiete možnosť „Automaticky“, slúchadlá budú monitorovať čas počúvania, hlasitosť a upravia hlasitosť pri dosiahnutí limitu únavy sluchu.
Platí pre:
JBL Junior 320BT
JBL Junior 320
JBL Junior 470NC
@pivonecka toto som našiel na stránke JBL , preklad z Aj , tie posledné - NC , ma v ponuke Alzak
V ponuke JBL Safe Sound/Maximum Volume Limit si môžete vybrať možnosť „Prispôsobiť“ alebo „Automaticky“.
Výberom možnosti „Prispôsobiť“ si môžete nastaviť rôzne úrovne, od „Max“, „Vysoká“, „Stredná“ alebo „Nízka“.
Ak vyberiete možnosť „Automaticky“, slúchadlá budú monitorovať čas počúvania, hlasitosť a upravia hlasitosť pri dosiahnutí limitu únavy sluchu.
Platí pre:
JBL Junior 320BT
JBL Junior 320
JBL Junior 470NC
@hentenonen dakujem, rozmyslam, ci uz nekupit dospelacke s moznostou prisposobit zvuk

JBL sa v appke dá obmedziť hlasitosť