icon

Najlepšie ekologické tablety do umývačky

3. aug 2025

Ahojte, pouzivala som do umyvacky Jar Platinum. Potom som chcela skusit mensiu chemiu, tak som kupila tablety Feel Eco. Vycistia fajn, ale nechavaju trochu biele kusocky na riade. Nemate tip na nejake eko tablety, ktore sa dobre rozpustia aj umyju? Mozno aj nejake, ktore sa daju lahko vyrobit doma, ak su ucinne.

pribinak
3. aug 2025

Vyskúšala som rôzne, vždy a vždy som skončila pri jar Platinum.
Ostatne je škoda peňazí

btus
3. aug 2025

ja kupujem v DM rôzne eko

aalt
3. aug 2025

Pouzivame roky Somat, ale nie tie najlacnejsie.

palculienka40
3. aug 2025

@anonym_autor lidl tie dvojzlozkove a namiesto lestidla ocot.

lukbe
3. aug 2025
@palculienka40

@anonym_autor lidl tie dvojzlozkove a namiesto lestidla ocot.

@palculienka40 aj ja mam najradšej jar platinum, ale skúsila som aj tie z lidla, aj tie boli dobre.

palculienka40
3. aug 2025
@lukbe

@palculienka40 aj ja mam najradšej jar platinum, ale skúsila som aj tie z lidla, aj tie boli dobre.

@lukbe jar platinum mam prvy a posledny krat. Mne hrozne smrdia a citit z neho aj riad. Mna velmi sklamal. Roky pouzivam z lidla a teraz som.nemala kedy ist a nechala som sa nahovorit a navyse je predrazeny. Ale kazdy ako mu vyhovuje.

autor
3. aug 2025

@anonym_autor A nejake eko varianty nemate vyskusane? 🙂

palculienka40
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A nejake eko varianty nemate vyskusane? 🙂

@anonym_autor jedny som skusala ale nerozpustili sa nikdy celw a riad bol spinavy. Skus tie z lidla dvojzlozkove plus ocot ten mas eko.

lukbe
4. aug 2025
@palculienka40

@lukbe jar platinum mam prvy a posledny krat. Mne hrozne smrdia a citit z neho aj riad. Mna velmi sklamal. Roky pouzivam z lidla a teraz som.nemala kedy ist a nechala som sa nahovorit a navyse je predrazeny. Ale kazdy ako mu vyhovuje.

@palculienka40 hmm, jasne, mne voňajú, tak nechápem. Niekedy vonia celá kuchyňa😉 a riad je v poriadku.

palculienka40
4. aug 2025
@lukbe

@palculienka40 hmm, jasne, mne voňajú, tak nechápem. Niekedy vonia celá kuchyňa😉 a riad je v poriadku.

@lukbe kazdy sme iny. Mamnpar znamych , ktorym nevonaju. 😉

danielockazihlavka
8. aug 2025

Používam iba frosch 3v1, jar a finisch mi smrdeli, ja som na vône dosť hakliva. No a a frosch som spokojná,kupovala som v DM, majú ich aj inde, su cenovo drahšie, ale tú ultra čistú vôňu po bežných kapsuliach necítim, čo mne vyhovuje.

anonym_c7d361
8. aug 2025

Každá tableta ktorú som použila či lacné či drahé umyla vždy perfektne ale iba na ECO programe.
Na tých najkrajších programoch zázraky nečakajte.
Taktiež je veľký rozdiel keď pustím myčku s jar platinum na rýchly hodinový program a rozdiel keď ju s tou istou jar platinum pustím na ECO program.
Odkedy som namiesto krátkeho programu začala používať ECO vždy mám všetko perfektne umyté a krásne lesklé aj z lacnými DM tabletami.