Najlepšie nápady na praktický nábytok pre malý balkón
Mám maličký balkón cca 3x0,9m. Bývam sama a hľadám niečo aj pohodlné na večerné posedenie aj praktické aby sa pohodlne jedlo. Mám vybratých zopár setov. Viete mi poradiť čo by mohlo byt lepšie? Pripadne niečo, čo ste kupovali v poslednej dobe a ste veľmi spokojné.
https://www.amazon.de/dp/B0F1YLHFBT/ref=sspa_mw...
Tiež som dlho riešila balkón, čo a ako by bolo pre byt najpraktickejsie. Máme takisto malý balkón a nakoniec som sa rozhodla dať si spraviť také lavice s úložným priestorom na jednu aj na druhu stranu. Plus podsedaky, operadlo.. takisto som dokúpila malý stolik. Je to určite drahšie, ale praktické. ☺️
@den666 nemôžem si dovoliť nič drahšie…tie čo som poslala linky sa celkom dajú finančne, aj keď tá ikea je drahšia…stoličky najlacnejšie ale bojím sa, že bude nepohodlne dlhšie sedieť
@den666 nemôžem si dovoliť nič drahšie…tie čo som poslala linky sa celkom dajú finančne, aj keď tá ikea je drahšia…stoličky najlacnejšie ale bojím sa, že bude nepohodlne dlhšie sedieť
@anonym_autor z týchto 3 možnosti sa mi paci druhá. A inak, tiež som si myslela že ako budem tráviť čas na balkóne a zasa až tak dlho tam nesedim :D a ani čas netravim….max kavicka, pokec s kamoskou… tak držím palce v hľadaní. ☺️

Tiež som dlho riešila balkón, čo a ako by bolo pre byt najpraktickejsie. Máme takisto malý balkón a nakoniec som sa rozhodla dať si spraviť také lavice s úložným priestorom na jednu aj na druhu stranu. Plus podsedaky, operadlo.. takisto som dokúpila malý stolik. Je to určite drahšie, ale praktické. ☺️