Najlepšie podložky na kancelársky stôl
Ahoj, chcem sa spytat tych z vas, ktore pracujete v kancelariach a je vam neprijemny studeny kancelarsky stol, ake podlozky pouzivate, aby sa vam zvysil komfort prace? Ja si na ruky navliekam vlnene navleky, ale mala som predtym aj celkom fajn podlozku, ale take sa vraj uz nerobia a tie, ktore som videla, boli hladke a studene, akoby zalaminovane, cize by mi vobec nepomohli.
Dakujem za vase skusenosti
@anonym_autor ja tie podložky neznášam, ale skús tie papierové bloky ako píše kočka vyššie, dostaneš to kúpiť normálne v predajni s kancelárskymi potrebami. Alebo proste nos dlhý rukáv na oblečení.
skus hladat korkovu podlozku
Podložka pod myš a klávesnicu v jednom by tvoj problém nevyriešila? Rozmerov je viacej, syn má jednu stole a je to príjemné na dotyk plus efektne to vyzerá (on má hráčsky merch).
Mme sa osvedčil ten plánovací kalendár vo forme podložky na stôl. Nechavam si sle iba cca 4listy a spodný papier, lrbo mi vadí výška celého bloku. Takže si pravidelne mením vrchný hárok.
Doma majú synovia originálne podložky pod myš a klávesnicu. Lenže tie sú také látkové, a na ručné písanie v práci sú pre mňa mäkké.
@anonym_autor ja som mala z Ikey takú korkovu podložku, tá bola perfektná. Ale presťahovali sme sa do iných priestorov, miesta sú flexibilne, skrinky maličké, tak už si ju tam nemôžem nechávať… tak si väčšinou len rozložim otvorený veľký zosit a mám na tom ruky 😫

@anonym_autor ja som mala taky obrovsky blok, kde som si rovno pisala aj svoje poznamky. Len take kratke blbosti co nesli do diara. Bol to vacsi rozmer ako a3. Netusim kde to brali, my sme to vo verejnej sprave fasovali.