Najmenší pohodlný priemer okrúhleho stola pre rodinu
Ahojte, aky najmensi priemer je pohodlny na obed pre 4cl.rodinu? 100cm? Poradte🙏 v obyvacke mame velky stol pre 6/8ludi, do kuchyne chcem okruhly pre nas 4.
stačí ti 100 cm, keď máš ďalší pre viac osôb
stačí ti 100 cm, keď máš ďalší pre viac osôb
@alenka58 predavaju 110cm. To by sa nam aj zmestilo. Bude to teda stacit?
Nám stačilo. Bol taký akurát.
určite
však choď do predajne a predstavu získaš hneď...
Mame 110. Je úplne v pohode, bud bez obáv, staci. Stačila by aj 100vka…
My máme 120cm a príde mi to pre 4 osoby tak akurat
My sme kupovali nedávno 100cm okrúhly, boli sme si ho pozrieť na predajni a nám postačí pre 4 osoby 🙂
Mame 110. Je úplne v pohode, bud bez obáv, staci. Stačila by aj 100vka…
@eternity24 dakujem🥰
My sme kupovali nedávno 100cm okrúhly, boli sme si ho pozrieť na predajni a nám postačí pre 4 osoby 🙂
@viktoria63 super🥰
Ja mám stolík v oddychovom kúte pri gauči 90 cm a ak by bol vyšší, kľudne sa pri ňom 4 ľudia najedia. Určite ti postačí aj 90-tka.
Ja mám stolík v oddychovom kúte pri gauči 90 cm a ak by bol vyšší, kľudne sa pri ňom 4 ľudia najedia. Určite ti postačí aj 90-tka.
@margotka17 fakt? Dakujem. 110 sa nam vojde, tak obzeram taky priemer🙂
Mali sme 120 cm 15 rokov stacil, sme klasika 2 dospeli a 2 deti a menila som mesiac dozadu za obdlznik, co sme s tym uz rok bojovali, ze nemame miesto ziskali sme o 1/3 vacsiu plochu a citim ten rozdiel
Mali sme 120 cm 15 rokov stacil, sme klasika 2 dospeli a 2 deti a menila som mesiac dozadu za obdlznik, co sme s tym uz rok bojovali, ze nemame miesto ziskali sme o 1/3 vacsiu plochu a citim ten rozdiel
@danieli ano.obdlznik je ideal.ale my prerabame kuchynu a ja tuzim po okruhlom, tak si to chcem splnit😁😍
Ja by som tiez chcela este okruhly, ale vacsi by u nas uz zabil miesto, ale 15 rokov robil radost😍a na terase mam okruhly tak je vesmir v rovnovahe🤪okruhly je okruhly a je super

Okrúhly jedálenský stôl:
1 až 2 osoby: stôl s priemerom 75 cm
4 až 6 osôb:
minimálny rozmer: 120 cm
komfortný rozmer: od 150 cm