icon

Nastavenie množstva vody v kávovare

24. apr 2025

Ahojte, vedel by mi niekto pomôcť ? Máme kávovar, a z každého tlačidla ide rovnaké množstvo vody. Čo je blbosť, lebo z malej kávy, ide rovnaké množstvo aj keď dám veľkú kávu. Nemáte niekto nejaký návod, ako sa to dá nastaviť ? Vraj to nejak cez menu treba. Ďakujem vám 🙂

Nastavenie množstva vody v kávovare
markusrasford
24. apr 2025

Kavovar nemá symbol malá a veľká káva?

autor
24. apr 2025
@markusrasford

Kavovar nemá symbol malá a veľká káva?

@markusrasford má, ale z oboch natečie také isté množstvo kávy… že vraj to sa musí nejak cez menu nastaviť, ale ako už nevedia…

markusrasford
24. apr 2025

Skus cez YouTube nájsť ten váš kávovar a tam si pozrieť v menu alebo nastavenie

i_v_a_n_a
24. apr 2025

Máme iný kávovar, ale náš napr. funguje tak, že podržím dlhšie tlačidlo kávy a keď natečie množstvo, ktoré mi vyhovuje, ho stlačím znovu. Toto množstvo vody si zapamätá.
Neviem či som to zrozumiteľne vysvetlila. Ani neviem či to bude fungovať aj na tvoj kávovar. Ale za skúšku nič nedáš 🙂

autor
24. apr 2025
@i_v_a_n_a

Máme iný kávovar, ale náš napr. funguje tak, že podržím dlhšie tlačidlo kávy a keď natečie množstvo, ktoré mi vyhovuje, ho stlačím znovu. Toto množstvo vody si zapamätá.
Neviem či som to zrozumiteľne vysvetlila. Ani neviem či to bude fungovať aj na tvoj kávovar. Ale za skúšku nič nedáš 🙂

@i_v_a_n_a a aký máte, tiež pákový ?

januska12323
24. apr 2025

Nájdi si návod presne podľa typu kávovaru.

autor
24. apr 2025
@januska12323

Nájdi si návod presne podľa typu kávovaru.

@januska12323 našli sme aj videá, ale nič po slovenský, je to ťažko pochopiť, či vôbec sme našli správne, na nastavenie toho čo hľadáme

mistymay33
24. apr 2025

To mas presne tento profesionálny kavovar doma? Ten kto vam ho montoval nevie ako sa to nastavuje? Lebo toto nie je kavovar, ktory si len tak doma položíš na kuchynskú linku a pouzivas.

i_v_a_n_a
24. apr 2025

Ach teraz pozerám. Ten tvoj je nejaký profi 🤦‍♀️ tak naň bude nejaký zložitejší spôsob nastavenia. Nemyslím, že to pôjde takto jednoducho...
Presne k takýmto mega kávovarom sme mávali zaučenie pri inštalácii a servis

mandarinka555
25. apr 2025
@mistymay33

To mas presne tento profesionálny kavovar doma? Ten kto vam ho montoval nevie ako sa to nastavuje? Lebo toto nie je kavovar, ktory si len tak doma položíš na kuchynskú linku a pouzivas.

@mistymay33 No veď práve....fotka nie je z bytu, ale zo stránky...

katie253
25. apr 2025

Je to tlačítkový kávovar? Ked spustíš veľkú kávu, tak skús len podržať to tlačidlo stlačené po celú dobu kým bude dávkovať vodu do kávy. A potom len pusti tlačidlo. Na všetkých kavovaroch som zatiaľ takto videla nastavovať množstvo vody.

autor
25. apr 2025
@i_v_a_n_a

Ach teraz pozerám. Ten tvoj je nejaký profi 🤦‍♀️ tak naň bude nejaký zložitejší spôsob nastavenia. Nemyslím, že to pôjde takto jednoducho...
Presne k takýmto mega kávovarom sme mávali zaučenie pri inštalácii a servis

@i_v_a_n_a to máme do jedného podniku, je už používaný, no zlé nastavený, tak hľadáme ako to spraviť