Návrh kuchynskej linky s umývadlom pod oknom
Ahojte, poradte aky plan kuchyne zvoliť. Mam dilemu. Nad umyvadlom bude okno.

Ahoj, určite plán B. My máme plán A, ale v úplne iných rozmeroch, čiže viac účelová je v tomto prípade B.
Dakujem baby, tiez ma viac laka plan B
@18mimi urcite B...my mame skoro tvar G, drez mame pod oknom, pultik mame vyssi asi 106 cm, tam si varnu ani neviem predstavit. Keby bol aj nizsi, aj tak nie, zavadzalo by to tam a tak do priestoru uz, co ja viem, nie. A odsavac par mame klasicky zabudovany do skrinky a vyvod von.
Kvoli bezpecnosti urcite plan B. Nechavat hrnce v otvorenom priestore dost na kraji s moznostou prisadnut si z druhej strany, by som bola stale v strese. Taky vyvar sa napr. vari par hodin. Lepsie je to mat bokom.
Ja som za B, hlavne z dovodu bezpecnosti a z dovodu, ze Ti bude vidno hrnce z obyvacky. Umyvadlo pod oknom mam, za mna super
@18mimi Predpokladám,že okno sa otvára dovnútra.Budes ho vedieť otvoriť,keď je tam drezová batéria?Nebude zavadzať?Inak,krásna farebná kombinácia!
vyzerá to veľmi pekne, asi by som skúsila prepojiť parapet okna s pracovnou doskou, dobrý majster by to hádam vedel spraviť. Len tá stena bude asi trpieť. Možno kamennú dyhu by som zvážila. https://www.kamenskalica.sk/kamenna-dyha/ Niečo podobné ako majú tu. Je to tenké a z kameňa.

@18mimi ahoj,za mňa plán B
Nakoľko na pláne A, kde je aj varná doska, je pripravené sedenie na barové stoličky.položím tanier rovno na varnu dosku.
To by mne vadilo.
Varná doska, umiestnenie na pláne B je perfektné.
Plus o dosť viac pracovnej plochy je na pláne B.
Keď si pozrieš ,kde by si mohla krájať,pripravovať na pláne A, ani nie je moc kde.
Plán B je funkčnosťou ,aj prevedením u mňa víťaz