Návrh záhrady
@macik34 vystuduj vysoku skolu, nauc sa tisice latinskych nazvov, kup si pocitac, program, licenciu, plat si odvody, sed nad návrhom hodiny, konzultuj so zakaznikom donekonecna a este sa ti bude zdat 300 eur malo.
@0silvia0 to mozno nebol vystudovany architekt, ale ignorantsky ci absolutne nerozmyslajuci sused... my mame takych z dvoch stran. Akoby nechapali, ze tie stromy casom narastu. Z jednej strany mame na nasom pozemku pol visne a z druhej hrusku... zasadene asi 30cm od nasho plota. Stvu ma hlavne tie plody, co nam padaju do zahrady a ta hruska je nejaka extremne neskoro opadava, takze ked uz mam pozbierane vsetko listie, ten strom este stale listy ma a zasadne mu opadaju az dakedy v decembri a zas mozem vytahovat hrable.... A manzel sa rozculuje, ze musi z jednej strany striekat aj cudzie stromy, aby nam tu nesafaril sajrat z tych stromov. Minule, ked videl susedu striekat stormy, ju zavolal, nech si strom pride postriekat z nasej strany... a ona ze fiha, to az takto k vam prerasta? No ano.... My mame stromy zasadene tak, ze nehrozi, aby susedom cokolvek precnievalo na ich pozemok.
@simsalabim
@melanta
Ja neviem, sused je tazky ignorant. Vola si na kazde odstrihnutie a kazdu kravinu zahradnicku firmu. Cize predpokladam, ze aj navrh zahrady si dal niekomu robit. Ale evidentne niekomu, kto v prvom rade chcel vyhoviet susedovi a nebral ohlad na nikoho.
Podstatne je, ze ignoruje aj nase ziadosti o upravu jeho stromov. Jeho cedre nam precnievaju s obrovskymi konarmi aj 4 metre. Povedal nam, ze si to mozeme sami poodstrihovat, ake mile.
@simsalabim asi by som si tie ich hrusky a visne pekne pooberala, aspon nejaky uzitok. My mame z cedrov akurat ihlicie🥴
@0silvia0 visne si oberieme, ale vela ich pada na zem. A hruska je taka plana. Nejako sa tie plody pokazia - zvnutra zhniju- este pred dozretim…
@babulkomale výšku mám vyštudovanú. Takže sprosté poznámky si nechaj. Mala som skôr na mysli vlastnú skúsenosť, kľudne niečo rukou kreslené.. poradenie nejakého programu ..
@macik34 pravda su sproste poznamky? Ty mas tak akurat vystudovanu riadnu vysku arogancie.
Absolutne netusis o com pises. Relevantny navrh zahrady ktory zohladnuje vsetko co ma, je profi praca. Preto nieco stoji.
@babulkomale čítaj prosím ťa... Nikde nepýtaj profi návrh! Ak nevieš poradiť, neries

@macik34 viete mi poradiť nejaký program? Prípadne niekoho, kto by bol ochotný do 70eur? Nechcem dať 300 eur za navrh