Názor na oleje Dottera
Predrazene,,, marketing,,, treba skusot altevita firmu
V prvom rade je to MLM, co uz od zaciatku budi vo mne nedoveru.Neskutocne predrazene, nielen oleje ale aj vsetko ostatne co ponukaju. Ked vidim ako zeny kupuju ich difuzery za 50+ € a sady olejov pomaly za stovku tak mi je az zle.
Marketing maju zjavne dobry, to sa im musi nechat.
@andrea_prestastna čo sú to za oleje ?
Rovnakú kvalitu ak nie lepšiu a od slovenských výrobcov nájdeš v každom dobrom bio obchode,na nete.Za ooovela nižšiu cenu.Za mňa Dottera nie.Znama na tom fičí niekoľko rokov,takže môžem porovnať s tým čo používam ja.
Ja mam aj doterru a tiež som spokojna so slovenskou firmou Hanus
@kubkovamama ake prosim pouzivate vy?
Ja ti poviem ako aromaterapeutka, ze Doterra je sice predrazena a je to mlm, ale oleje su skutocne kvalitnejsie nez altevita, pri ktorych nejake extra ucinky nebadam (ale zas neskusala som vela druhov od nich).
Osobne davam prednost olejom s CTEO certifikatom (oleje terapeutickej kvality) a najdu sa aj lacnejsie ako je doterra. Skus pozriet tuto stranku, tam mavaju rozne akcie a vtedy sa tie ceny priblizuju k tym lacnym olejom (je ale potrebna registracia, ak chces vidiet zlavy), je to ceska znacka, oleje su naozaj kvalitne a ciste
https://bewit.love/?i=mv2qaz
@janjatu Botanika alebo Naturalis a u nás v meste je obchodík,kde sami vyrábajú,tak aj tam občas.V Dmke Saloos,tie sú v najnižšej cene,ale napr.iba na prevonanie po varení bohato stacia
Dottera je super a ucinkuje vyborne, ale draha.. hanus je porovnatelny, len nemaju uplne vsetky typy olejov a tak, ale zas primeranejsi cenou.
Ja dotteru milujem,aj ked su ozaaaaj drahe,ale porovnala som s inymi alternativami a nemali az taky ucinok…difuzer mam iny,ale olejceky mi vydrzia dlho. A nie,nepredavam a nie som ani registrovana,len ich uzivam. Skusila som aj Hanus,tiez celkom fajn a akurat dnes som objednala bewit,tak uvidim…
Kvalita doterry nerozoznate rozdiel
ja mam ovela lepsiu skusenost s olejmi armina z wereco
Na mňa nemá žiadny účinok ani doterra ani Hanus, ja som nikdy nič necítila. Ešte dáke drahé, tuším sa volajú forever living som mala, ale ja v tom osobne nevidím rozdiel. Mne sa nepáči, ak má ísť produkt cez pol zemegule, príde mi to byť neekologicke.
Hanus alebo české Hadek sú top
Ja ti poviem ako aromaterapeutka, ze Doterra je sice predrazena a je to mlm, ale oleje su skutocne kvalitnejsie nez altevita, pri ktorych nejake extra ucinky nebadam (ale zas neskusala som vela druhov od nich).
Osobne davam prednost olejom s CTEO certifikatom (oleje terapeutickej kvality) a najdu sa aj lacnejsie ako je doterra. Skus pozriet tuto stranku, tam mavaju rozne akcie a vtedy sa tie ceny priblizuju k tym lacnym olejom (je ale potrebna registracia, ak chces vidiet zlavy), je to ceska znacka, oleje su naozaj kvalitne a ciste
https://bewit.love/?i=mv2qaz
@lindusss2016 prosimn ta a tie oleje od altevita su tiez 100 percentne nie? nasla som take zmesi pre deti od nich chcem vyskusat,,su v terapeutickej kvalite ci?

❤ 😉