icon

Názory na vstavanú chladničku Gorenje

7. sep 2025

https://m.alza.sk/gorenje-ri418ee0-d12327109.ht...

Ahojte prosim Vas pekne ak ju niekto mate doma alebo sa do toho vyznate viac viete mi povedat ci nekupim velku somarinu :D nemyslim tym ze je mensia pretoze to mi neprekaza mam este jednu v dalsej miestnosti . Dala som si nazor do chat gpt :D napisal ze je to stredna cesta . Pretoze nemozem dat teraz 2000e za chladnicku. Ďakujem pekne

nelca84
7. sep 2025

@anonym_autor vsak normalna chladnicka, ak vyhovuje velkost aj cena, tak v com by mal byt akoze problem? To si uz teraz bez chat gpt clovek nevie kupit ani domaci spotrebic? 🤦‍♀️

autor
7. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor vsak normalna chladnicka, ak vyhovuje velkost aj cena, tak v com by mal byt akoze problem? To si uz teraz bez chat gpt clovek nevie kupit ani domaci spotrebic? 🤦‍♀️

@nelca84 cakala som aj sproste komentare a veru MK nesklamal 🤣

autor
7. sep 2025

Chcela som len poradit ak ju niekto ma nahodou. Nič viac nič menej. A za dalsie , preco by si clovek nemohol pomoct aj cez chat gpt ked moze ? Kto nechce nemusi,

anonym_790c9b
7. sep 2025

Gorenje mam, ale volne stojacu. Je v pohode. Precitaj si recenzie priamo na stránke.

draik
7. sep 2025

Nemá ukazovateľ teploty, len jej regulátor. Je tichá, sem tam odfúkne. Námraza sa netvorí. Dvierka sa dajú prehodiť na obe strany.

nelca84
7. sep 2025
@anonym_autor

Chcela som len poradit ak ju niekto ma nahodou. Nič viac nič menej. A za dalsie , preco by si clovek nemohol pomoct aj cez chat gpt ked moze ? Kto nechce nemusi,

@anonym_autor vsak recenzie tam su, prip. najdes aj na strankach inych predajcov. Z konika sa uz davno stal druhy google, naco hladat inormacie, ked staci zalozit temu a nech hladaju ini...

minenkaa
7. sep 2025

Tuto určite nie veď ma E

madeincssr
7. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor vsak recenzie tam su, prip. najdes aj na strankach inych predajcov. Z konika sa uz davno stal druhy google, naco hladat inormacie, ked staci zalozit temu a nech hladaju ini...

@nelca84 ved OK, ale su aj horsie veci na svete (aj na MK), ako popytat sa na osobne skusenosti s niecim (recenzie zvacsa nepostihnu spolahlivost/zivotnost vyrobku atd.)

madeincssr
7. sep 2025
@minenkaa

Tuto určite nie veď ma E

@minenkaa neporovnaval by som az tak energeticke triedy (casom sa menia (sprisnuju) a velka chladnicka v B triede moze mat vyssiu spotrebu ako mensia v E), ale skor priemerne rocne spotreby v kWh.

minenkaa
7. sep 2025
@madeincssr

@minenkaa neporovnaval by som az tak energeticke triedy (casom sa menia (sprisnuju) a velka chladnicka v B triede moze mat vyssiu spotrebu ako mensia v E), ale skor priemerne rocne spotreby v kWh.

@madeincssr ano dobre píšeš ,ale keďže ona chce túto tak som odpovedala

autor
7. sep 2025
@madeincssr

@madeincssr ano toto ma žiatlo presne som o tomto citala

autor
7. sep 2025
@anonym_790c9b

Gorenje mam, ale volne stojacu. Je v pohode. Precitaj si recenzie priamo na stránke.

@anonym_790c9b ďakujem 🙂

nelca84
7. sep 2025
@madeincssr

@nelca84 ved OK, ale su aj horsie veci na svete (aj na MK), ako popytat sa na osobne skusenosti s niecim (recenzie zvacsa nepostihnu spolahlivost/zivotnost vyrobku atd.)

@madeincssr ale logicky, kolko ludi tu asi najde, co tu chladnicku maju? Ja tiez hladam recenzie ak nieco kupujem, ale na strankach predajcov, cez heureku, cez google...

autor
7. sep 2025
@nelca84

@madeincssr ale logicky, kolko ludi tu asi najde, co tu chladnicku maju? Ja tiez hladam recenzie ak nieco kupujem, ale na strankach predajcov, cez heureku, cez google...

@nelca84 recenzie som si samozrejme precitala a hladala na heureke atd tiez . No ale snad som si mohla dovolit skusit aj tu , nechapem kde je problem