Nechali by ste si pec v chate?
Ak by ste kupovali chatu a bola by v nej pec, dali by ste ju preč, alebo si ju ponechali?
@anonym_autor tak asi závisí od jej stavu, nie? Toto je taká otázka ....
@martul tak to je taká odpoveď.. je samozrejme funkčná.
@anonym_autor urcite ano
@anonym_autor áno, určite by som si pec nechala
Ano
@anonym_autor ano, budete tam chodit aj v chladnejsom pocasi a vtedy tam bude zima.ci je tam aj ine kurenie ako ta pec?
My sme si dokonca pec kupili 🙂
Mama ma dom, aj po rekonštrukciách ma veľkú pec v kuchyni a ani sme neuvažovali ju vyhodiť. Keď s otcom stavali dom, chceli dať aj do spálne, ale nedala sa vtedy vraj zohnať….
@anonym_autor určite nechať, hneď to vo mne vyvolalo spomienky na babku a jej opečeny chlieb na peci s masťou 🤤
Mama ma dom, aj po rekonštrukciách ma veľkú pec v kuchyni a ani sme neuvažovali ju vyhodiť. Keď s otcom stavali dom, chceli dať aj do spálne, ale nedala sa vtedy vraj zohnať….
@oriesocek Ano, pred pár rokmi sme boli na “čakačke” že dva roky 😃
Nie,nenechala. Kurila by som si klímou,na chate. Je to.lacnejsie asi a aj komfortnejšie, keďže zapnes na diaľku (ak máš net na chate) bodku predtým.ako.prides a prídeš do teplého. Takú pec sme mali doma,veľké oči a nakoniec sme ju našťastie predali ešte zo ziskom
nechala, je to iné prijemnejšie také teplejšie teplo z pece ako z radiatora alebo klimy
rozhodne nechala
Nechala asi aj nefunkčnú.
Jasné nechala, dokonca keby tam nebola kúpila by som si
My máme aj piecku aj klímu.
Využívané oboje, podľa toho, ako dlho sme tam.
Jednoznačne nechala.
@anonym_autor Áno?! Ale určite by to nebol jediný zdroj tepla. 👌👌👌

@anonym_autor tak asi závisí od jej stavu, nie? Toto je taká otázka ....