icon

Neobľúbené domáce práce

21. júl 2023

Ahojte, len tak diskusia "o ničom". Ktoré domáce práce sú vaše neobľúbené? Ja z duše nenávidím skladanie a odkladanie prádla 🙈. Keby môžem tak sa sťahujem niekde kde je tolerovaný nudizmus a nahota na verejnosti len aby som sa tých kôp oblečenia zbavila. 😂

Strana
z4
viestta
21. júl 2023

Zehlenie

jamimo
21. júl 2023

vysávanie 😏Radšej budem všetky okná leštiť!

simca06022011
21. júl 2023

Umývanie kúpeľní a odkladanie rozvlacenych veci

amelia89
21. júl 2023

vyberanie myčky ☠️

babulkomale
21. júl 2023

Nežehlím, len raz za rok nejakú blúzku. Košele na každý deň do práce a synom na vystúpenie muž žehlí sám 😃

barbora19911
21. júl 2023

Umývanie podlahy to je moja smrť a varenie ešte 😑😑😑😑😑

ukulela
21. júl 2023

zehleneie, nezehlim, len ked musim, a aj preto som si kupila ten naparovac, co sa s nim da zehlit visiace pradlo a obliecky do skolky uz zehlim len tak a aj saty, ak si ich musim obliect vyzehlene ....
nemam rada umyvanie riadu, vynalezcovi umyvacky vecna vdaka
a ja vlastne nemam rada ani upratovanie, vobec sa v tom nevyzivam, ako niekto ..
ani neviem, ci to mam odoslat 🙂
ale zase ja rada varim a aj peciem.

marianarem
21. júl 2023

Umyvanie okien a dlazky.

kikala15
21. júl 2023

vysávanie.... radšej budem 3 hodiny žehliť 🙂

janka2501
21. júl 2023

Vysavanie, neznam s celej duse

basullinka
21. júl 2023

Umývanie podlahy

saraxyz
21. júl 2023

Žehlenie a ešte viac neznášam odkladanie požehleného

vroni
21. júl 2023

Neznášam akúkoľvek činnosť v domácnosti s výnimkou žehlenia. A znesiem varenie. Inak by som potrebovala upratovacieho robota

ghelena
21. júl 2023

my sme nudisti a teda poviem ti, nie kvôli tomu, ale ja nežehlím.
Žehlila som iba deťom, keď boli bábätká. Inak žehlím iba košele raz za roka, keď sa deti v škole fotia

kvetinka75
21. júl 2023

čím som staršia, zoznam sa predlžuje, pomaly už všetky mi vadia.

jana_eyre_2
21. júl 2023

Neznášam všetko, čím som staršia, tým viac ma otravuje všetko čo musím robiť v domácnosti, neviem vybrat nieco konkretne.. bohužiaľ nejako samé sa to neurobí..

pribinak
21. júl 2023

Nežehlím, len sviatočne oblečenie
Nevysavam, mam roboticky vysávač - vrelo odporúčam

Smrť je vymyslieť čo variť cez víkend, pretože dohoda muža a syna je nad moje sily

ghelena
21. júl 2023

ja nerada varím, keďže sme 4 a všetci chceme niečo INÉ

sticker
bessie12
21. júl 2023

Takmer všetky 😁😁 jedno co mam ako tak rada je pranie a zboznujem varenie a pecenie. Inak všetko ostatné je pre mňa nutné zlo. Ale najviac nenavidim umývanie okien.

ghelena
21. júl 2023

@bessie12 okná mi zvonka umyje stále dážď

sticker
bessie12
21. júl 2023

@ghelena ale zvnútra nie

ghelena
21. júl 2023

@bessie12 to už musíme my urobiť

sticker
kik2022
21. júl 2023

Žehlenie

maribell
21. júl 2023

Pre mňa sú to riady. Ja stále hovorím, že keby sa nám pokazí umývačka, tak v momente sadám do auta a idem kúpiť novú 😅.

bessie12
21. júl 2023

@ghelena novsak toto. Keď vidím tie obrovské okná v obyvacke, tak ma chytá panika.. Radsej by som zavolala firmu, aby to prišli umyť, ale ceny som si ešte zatial nezistovala. Inac celý deň mame zatiahnuté rolety kvoli akváriu a aj kvoli tomu, ze nemáme žiadne závesy. Je tam len malý pás denného svetla kvoli kvetom na parapetach 😀

emm_i
21. júl 2023

utieranie prachu 😖 dať veci preč z políc a všetko utrieť, to neznášam najviac už od detstva, keď sme to museli robiť v izbe so sestrou a vždy som mala pocit, že ten prach tam po 5 min. presne v rovnakom množstve sadne a moja práca vyšla nazmar 😂

ghelena
21. júl 2023

@bessie12 my máme tiež veľké okná v novom starom dome.... a odkedy sme v dome mi je zle zdravotne, tak nič nerobím

bessie12
21. júl 2023

@ghelena tak pre.mna je život v dome lepší. Ale nie je to taky ten klasický rodinný dom ako na Slovensku. Bývame v radovom dome, takže ten dvor a predzahradka nie sú veľké. Ale inak ten dom je dost veľký 3-podlazny a teraz už bývame sami. Ale upratujem len tie miestnosti, ktoré využívame.

ghelena
21. júl 2023

@bessie12 v Belgicku boli také domy, že ani predzáhradka nebola, len terasa

daniela2202
21. júl 2023

@kvetinka75 😁😁😁👍👍👍

Strana
z4