icon

Neobľúbené domáce práce

21. júl 2023

Ahojte, len tak diskusia "o ničom". Ktoré domáce práce sú vaše neobľúbené? Ja z duše nenávidím skladanie a odkladanie prádla 🙈. Keby môžem tak sa sťahujem niekde kde je tolerovaný nudizmus a nahota na verejnosti len aby som sa tých kôp oblečenia zbavila. 😂

fineta
21. júl 2023

@ghelena a ten som práve posunula. Neosvedčil sa 🙆‍♀️

heidi4
21. júl 2023

1. Zehlenie je moja smrrrt!!! (neobstojim, neobsedim na jednom mieste hodiny - ano, hodiny u mna by trvalo zehlenie, najnudnejsia cinnost na svete, telo trpi od nudy, ciste zufalstvo a frustracia)
2. Sitie, zasivanie (rovnaky dovod ako vyssie)
3. Utieranie prachu 🙄
---
4. Umyvanie okien, ale to uz zvladam psychicky aj fyzicky, horsie je, ze vzdy na just joooo par hodin po umyti mi vtaciky nechaju ako podakovanie ''odkaz''... 💎

Naopak, nakladanie aj vyberanie umyvacky riadu, pracky si uzivam, takisto vysavanie je OK, ten pocit mat cistu dlazku (aj vonave oblecko, postel, riady) je na nezaplatenie 🙂, umyvanie riadov ci WCka je tiez OK, umyvanie dlazky vsak stale ''odkladam'', vyhovaram sa, ze vsak je povysavane 😅 ze to predsa staci 😂 🙈
Skladanie pradla mam tiez rada - len vzdy ho zo susiaka este musim prasit von oknom, lebo zijem na velmi rusnej a prasnej ulici, zial. :( Prachove pradlo do skrin si nedam. :( Tak skladanie je zalezitost par sekund, ale to prasenie nekonecne ma vie velmi iritovat. :-/

Ako tu tak pozeram, mohli by sme si tu vzajomne vypomahat :D co jednu zabiiiija, inu tesi a opacne :D

heidi4
21. júl 2023

@heidi4 A teda NIKDY nezehlim, skoro nikdy nezasivam (teda tusim som uz taku dobru dekadu nic nezasila) a tiez velmi zriedka utieram prach :-/ to by som mala asi castejsie, priznavam. Pravda je, ze ked vysavam dlazku, nejak podvedome automaticky vysajem prach aj na komodach, polickach, parapete, wcku, tak mam pokoj na nejaku dobu 😂 vysavam casto, cca kazdy bozi den, neznesiem mikro zmolky a rozne prachove ciastocky na zemi (nedajboze vlasy ci nejake nahodne omrvinky - volam to křupavá dlazka, brrr 😨), zvlastne, ze pri tomto mam oci ako jastrab 😂 rada vsak beham bosa a uzivam si povysavanu dlazku 🙂

luccija
21. júl 2023

@dadis nelejes tam granulovane Sifo?ja to mám rada, keď to bubloce🤪
Zase ja rada umývam okná pustím si rádio pouzivam klasickú stierku a ide to rýchlo.

dadis
21. júl 2023

@luccija Ano, to robim aj so sifom, ale az ked neodteka, prave predvcerom som to robila a je to upokojujuce 😂😂. Ked umyvam vanu, tak vzdy aj nadvihnem to cudo a vyberam z neho vlasy 🤢, tym som myslela ten odpad....ja celkovo si z upratovania vzdy spravim spevacko-tanecny event, takze ma bavi 😀😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jaja1979
21. júl 2023

@jamimo ja ti prídem povysávať a ty mne mozes umyť okná 🤣🤣🤣

luccija
21. júl 2023

@ghelena robotický vysávač je super vec neviem ako sme toľké roky boli bez neho, ale človek zlenivie😀teraz sa mi nechce už ani stoličky zdvihnúť, predložky v kúpeľni, tenisky...len s mopovacom nie som spokojná, ale to bude asi dlažbou máme lesklú a neumyva pekne, ale radšej prižmúrim oči ako sama umývať, ale z času na čas to prebehnem.

mima1608
21. júl 2023

Neznášam odkladať oprané/ožehlené prádlo a umývať kúpeľňu 😩

ropucha6
21. júl 2023

Za mna prezliekanie perin a plachty (robi manzel), mopovanie (robim sporadicky), zehlenie (nezehlim) a zametanie ihlicia pred domov (to nema za mna kto spravit) 🙂

jamimo
21. júl 2023

@jaja1979 jasné platí, aj ožehlím, to milujem

terina25
21. júl 2023

Zehlenie

simca06022011
21. júl 2023

@bessie12 ja som to vyriesila karcherom, okna riadne umyvam asi raz za rok, lebo drevo treba nakremovat :D ale inak namokrim, stihanem a vybavena vec, francuzkych okien mam 8 a takych klasika velkych asi 12? ked uprautjem danu izbu, stiahnem okno, vybavena vec.. kludne aj kazde 2t teraz (prach, stavia sa u nas, u susedov, na ceste, vsade) ale teda uz ma to tak netankuje nejaky flak :DDD umyvanie firmou som mala raz, prisla tetusa, umyla ako tak, nic moc, mojimi vecami a drahe to bolo

simca06022011
21. júl 2023

@luccija ten mopovac nikde neumyva pekne, ja som to aj na drevo skusala, je to somarina.. :DD otec ma matnu dlazbu ala drevo, ja na prizemi lesklu same flaky

ivangeline
21. júl 2023

Utrieranie prachu a vsetko...kde sa treba zohnut. ;D Moje SI klby trpia a do drepu vela x zabudam...

ghelena
21. júl 2023

@luccija boli sme v 1-izbovom byte, tak tam som roboticky vysavac nepotrebovala

bessie12
21. júl 2023

@simca06022011 to používaš ten vysávač na okna ? Je to dobre ? Už zopár rokov nad tym rozmýšľam, ze kúpim 😀

luccija
21. júl 2023

@simca06022011 no muž kúpil nejaké špeciálny prípravok do mopovaca má ísť 5 ml väčšinou to zapína a dávkuje on minule som išla ja a zobrala som z lekárničky odmerku, že čo robím?🙂)on to dáva od oka a fakt to lepšie umylo, keď som to presne nadavkovala, ale vidím cmuhy a to nie som pedant.Normalne s jarou a mopom sa umyje krásne, ale neznášam mop vyplachovanie...už by som si nikdy nedala sivú lesklú dlažbu všetko len blede

hladamematku
21. júl 2023

20 rokov nezehlim len kazdu zimu manzelovi veci na ples...

moneequa
21. júl 2023

umyvanie podlahy a nezehlim..

petronellla87
21. júl 2023

Varenie a nasledne upratovanie zadr*anej kuchyne😂

simca06022011
21. júl 2023

@bessie12 karcher, no na rychlo umytie od prachu, flakov dobre.. k tomu mam HG na okna, to rozrobim mini davku do vedra a namydlim, stiahnem a hotovo. Ked riadne umyvam, pouzivam beznu stierku, lebo ja teda po tom musim hned aj dlazky umyt. Ten karcher mi necviacha vodu pod okno :D

simca06022011
21. júl 2023

@luccija no tam mne do robotickeho nemoze ist nic. Tak neviem. A za nim vidno, ze on ani nenamaca celu tu handru, cele je to len take "akoze". A 50m2 sice umyje, ale to uz je ta handra taka spinava ze to nemoze byt ani s pripravkom dobre :DDD podla mna tak na cistu podlahu, ked prebehne len docisiti po vysavani to moze byt ok... Inak mam rychlejsi mop a rucne tu umyt. Aj lepsie :D Mam kupeny profi mop ako maju napr. v nemocniciach, stihanem jednnu izbu na jeden raz.

svokrinjazykmonika
21. júl 2023

Donedávna vysávanie, ale zvykla som si, teraz vysávam každé ráno koli batoľatu a psovi. Už mi to nevadí. Takže teraz je na prvom mieste upratovanie kuchyne (linka, dres)

luccija
21. júl 2023

@simca06022011 ale veď on je typ, že stačí, že predavac povie, že to je výborné a kúpi aj do zásoby🙂neviem mame Xiaomi a prišiel aj so špeciálnym prípravkom, keď ho kúpil.On umyje pekne, keď sú niekde psacie labky, alebo mi kvapne niečo, ale ako keby dával vela vody a zostávala príliš mokrá dlažba.Musim to pozrieť ako to máme vôbec nastavené on sa stále hral s appkou a ktovie čo tam nastavil.Minule mi volal z roboty, že vysávač je zaseknutý a ja v obchode🙂som ho pustila do wc a zasekol sa pod misu sranda s touto technikou, keď človek nebeží domov kvôli dieťaťu či psovi tak zase vysavac

klip0
21. júl 2023

Umývanie podlahy a šupanie zemiakov 😅

saxana000
23. júl 2023

@viestta lebo to neni ono.. na toto som uchyl.. a moje zehlit treba lebo je to to taka ta jemnucka latka co sa mokrou vahou sama nevyrovna.. este rozmyslam nad tym naparovacim vyrovnavacom ze ho raz vyskusam...

ghelena
24. júl 2023

Hádajte čo nerada robím ešte ja?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
24. júl 2023

Varenie, pecenie a prezliekanie postelneho pradla