icon

Nová chladnička strašne hučí

ajka251
7. dec 2020

Ahojte.kúpili sme si novú chladničku ale prvú noc strašne hučala.veľmi ma to rušilo až som ju vypla a potom zapla.je počuť menej ale stále tak vrčí a vydáva zvuky....kupoval niekto novú chladničku a robilo mi to?a prestane vlastne niekedy vydávať zvuky a vrčať?ďakujem za odovede.

Strana
z2
ajka251
autor
7. dec 2020

@zmp presne..toto iste mame aj my..a neviete ako vypnut to max chladenie?a tie teploty su ake..muz mi zobral manual..nemam ho tu

ajka251
autor
7. dec 2020

@mirage ty si ako ja 🙂 tiez som hakliva na zvuky..skor mam velmi dobry sluch ale toto je extrem fakt...vypne...potom sa zase zapne..vrci..zvuky..aaaach...

kitycat
7. dec 2020

@ajka251 bez stlacania stichla?

andreatytler
7. dec 2020

@ajka251 Skuste zavolat vyrobcovi co vam povedia. Ak povedia ze potrebuje par dni na zapracovanie, dajte tomu tyzden. Inac by som reklamovala a mozno aj inu kupila kedze to mate priamo v "spalni", vyberajte taku co je najtihsia.

ajka251
autor
7. dec 2020

@kitycat nie...teraz je rezim ze vypne sam.zapne..ale odisali mi z ciech ze po par dnoch by to malo prestat..tak jedine vydrzat musime

zmp
7. dec 2020

@ajka251 ta vlocka ked svieti tak je zapnute to rychle chladenie, ci by malo po 24 hodinach na novej same vypnut, ale my sme ho skor kedze podla nas uz bola dost vychladena a slo nam to na nervy, ze huci 😉 podrzala som vlocku a vyplo to a bolo konecne ticho a uz nezohrieva ani boky a nastavila som teploty a uz je ok.

ajka251
autor
8. dec 2020

@zmp dakujem ze si si dala namahu to odfotit 🙂 ale my mame iny displey a to rychlo zmrazenie ze nemame spustene...ale uz huci menej...som pisala do samsung a mi odpisali ze je to normalne pri novych chladnickach a ze za par dni by to malo prestat..tak som zvedava..prve dve noci to bol des...ale musime vydrzat...dakujem ti za reakcie 🙂

monikakralik
8. dec 2020

ja som kupila novu chladnicku kombinovanu s mraznickou No Frost Samsung , ked ju doniesli nebola som doma , prebral ju partner. Po navrate domov som myslela ze v kupelmi tecie voda, prip.je zapnuta rychlovarna kanvica :( tak vrcala . Som ju chcela hned vratit, teraz je to uz lepsie , ale oproti starej velmi huci, vraj je to normalne kôli tomu systemu No frost, co cirkuluje studeny vzduch pomocou ventilatora a ten trocha huci. Inac hlucnost by mala byt 35 db.

simca06022011
8. dec 2020

Pozri aká hlučnosť je v papieroch, druhá vec je ze ak je kombinovaná s mrazakom a dali ste tam veci ona bude hucat kým sa riadne nevychladi a nevymrazim. Potom ale bude tiež sem tam.. V noci to ešte viac počuť. Teraz máme obývačku s kuchyňou spolu a ak tam náhodou zaspíme tak koniec. A hlavne keď sa kúri, alebo ak do mrazaku dám veľa potravín naraz. Len keď ju vypnete ona sa začne ohrievat a zase začne iba chladiť po zapnutí..

ajka251
autor
8. dec 2020

@simca06022011 dakujem 🙂 je to tak ako pises 🙂 ale uz menej huci..

ajka251
autor
8. dec 2020

@monikakralik tak potom kazda chladnicka takto huci 😁 jaj ale nervy boli riadne...ale uz je to lepsie

noemi155
8. dec 2020

@ajka251 naši majú tiež Samsung a keď tam prídem ,tiež vie hentak hučať
Vytáča má to,oni sú zvyknutí,ale proste to bude asi len výrobcom s tým ťažko niečo urobíš si myslím...
Lebo my mame doma bosch a ani neviem ,že ju mame

kika86
11. aug 2022

Ahojte, nemá niekto skúsenosť so Samsung chladničkou? Či sa po pár dňoch od kúpy/zapnutia zmiernilo hučanie? Ďakujem

ajka251
autor
12. aug 2022

@kika86 ahoj my sme mali samsung chladnicku ani po 14dnoch to neprestalo.dosli sa na nu pozriet a hned sme ju aj vratili.presiahla hlucnost..ja som z nej bola na prasky..nakoniec az tretia chladnicka je ok..znacka liebher

kika12345k
24. okt 2023

@ajka251 dobrý deň práve to riešim že mame hlučnú chladničku. Objednala som Samsung z Datartu. Vy ste ju ako reklamovali? A prišli po nu alebo ste ju vy museli odviesť? Ďakujem

ajka251
autor
4. nov 2023

@kika12345k dobry.zavolali sme tam,kde sme kupili chladnickum.dosiel pan na kontrolu hluku a povedal,ze to presahuje hlucnost..a dosli po nu.a potom nam vratili peniaze.teraz mame znacku liebher a velka spokojnost.ani ju nieje pocut.

Strana
z2