Nová kuchyňa - vychytávky a aj veci ,na ktoré si dať pozor
Ahojte! Čoskoro si budem vyberať kuchyňu. Drez, materiál kuchynskej dosky, batériu, proste všetko okolo kuchyne. Chcela by som takú dosku, ktorá bude jednoliata pôjde aj po stene. Alebo proste niečo také, že tam nebudem mat tu šparu, ktorá mi oddeľuje stenu od dosky, ak má chápete. Existuje také niečo? Poteším sa všetkým tipom a radám a všetkým radám, čo ste zistili, že by ste už spravili inak.😊alebo radám čomu sa vyvarovať. ďakujem pekne.
@derdia Ja som mala leskly HPL laminat, vo farbe skriniek, bola som velmi spokojna.
Teraz mam nejake sklo a treba sa o to viac starat. Po zotreti vidno cmuhy. Ale stale je to tisickrat lepsie ako keramicky obklad so sparami(pre mna).
@kengurica ahoj, prosím Ťa, písala si, že máš drez z umelého kameňa - Prečo je to zlé? Je to taký ten granitovy drez? A akú maš pracovnú dosku k nemu? Vďaka
@marcipanovatorta ano umely kamen je granit. A kolko ludi tolko nazorov. Plus aj z nich su rozne druhy. Susede napr. cely praskol pod hrncom. Ja mam iny typ a mam problem s cistenim... ale teda ja by som do nerezu nesla nikdy :D skor by som si uz nekupila tmavy drez, ale nejaky neutralny svetly (nie biely)
ak nemas kuchynu do elka alebo ucka dosku vies mat jednoliatu, a material podla toho na co mas, mna kuchyna vysla dost a vybavenie do nej ani nevravim, len poriadne nože nestoja malo
Waaau, super vychytávky som tu našla, díky za tipy..keď budeme náhodou dávať kuchyňu na mieru, veru nie je to lacný špás..ale napr. na nožoch nešetrím, ako píšeš, kvalitné nestoja málo, ale vráti sa ti to, napr. IVO Premier nemusím vôbec často brúsiť a to je na nezaplatenie.
Ja si tiež potrpím na vychytávkach a hlavne kvalitnom vybavení kuchyne, to je základ.
@oliolijanka to som nevedela nemam tam pribory ale su tam napr. pučiak na zemiaky kovovy 10r a vsekto ok prečo to tam nemoze byt?

@derdia mame to iste, co aj dosku, len tensie, vacsinou sa davaj materialy od Egger