icon

Odkiaľ máte gauč?

11. sep 2025

Ahojte. Odkial máte gauc a ste spokojný? A naopak odkial určite nie? Ďakujem

Strana
z2
lianka123
11. sep 2025

@anonym_autor msj

ariannazara
11. sep 2025

Elbyt.sk

biba_18
11. sep 2025

my z oravca, a je to nejaká slovenská výroba ...

koniarova
11. sep 2025

Phase. Už 15 rokov a stále super.

babushkaem
11. sep 2025

mame xxlutz a nikdy viac

anonym_a1524b
11. sep 2025
@babushkaem

mame xxlutz a nikdy viac

@babushkaem prečo?

viktoriaandrascik
11. sep 2025

veneti

maca1984
11. sep 2025

Phase

lenka_matko
11. sep 2025

@anonym_autor Phase, spokojnosť

tilly
11. sep 2025

Z rakúskeho ludwigu, ťahá 14sty rok, ale už ho musíme vymeniť.

anonym_7fabb2
11. sep 2025

Tempo Kondela a už nikdy viac

zznmsk
11. sep 2025

Phase 👍

babushkaem
11. sep 2025
@anonym_a1524b

@babushkaem prečo?

@anonym_a1524b je to otras, stal 1400€, potah vytahany, dosiel oskrety (to nam zreklamovali ale po tahaniciach), na jednej strane je akoby preliaceny, proste si sadnes do diery, strasne vrzga, otras

sasazu0000
11. sep 2025

@anonym_autor ja mam na byte vzhladom k vtedy obmedzenemu rozpoctu Murrilo od Sconta a som velmi spokojna, aj do noveho si ju kupim, len vacsiu 🙂 urcite su aj lepsie ale za 3nasobok ceny v danej velkosti a s elektrickym vysuvom lozka

petamich
11. sep 2025

My mame dva z XXLutz a sme spokojni 🙂 ale teda ucelovo sme ich kupovali s tym, ze mame male dieta a nepotrebujeme uzasny gauc co vydrzi roky, pomer cena vykon adekvatny by som povedala.

anonym_a1524b
11. sep 2025
@babushkaem

@anonym_a1524b je to otras, stal 1400€, potah vytahany, dosiel oskrety (to nam zreklamovali ale po tahaniciach), na jednej strane je akoby preliaceny, proste si sadnes do diery, strasne vrzga, otras

@babushkaem dik za recenziu

sisska96
11. sep 2025

Mercury. Zatiaľ nemá chybu

mimikarol
11. sep 2025

Ikea

romino
11. sep 2025

Mobelix.
Ale treba vystriehnut nejaku akciu. Maju pravidelne mega zlavy ... kedze samozrejme v zaklade su pekne predrazene tieto "retazce".
Potom sa mozu tvarit, ze sa idu rozdat pre zakaznika, obcas, len tak .. daju na vsetko napr. -30% :D
A treba mat aj trocha stastie na vyrobok. Beru z kadejakych zdrojov. Niektore veci su OK, niektore slaba kvalita.
Raz jedna vec kupena v mobelix .. pozeram na krabici ... na nalepke v jednom rohu dokonca daco ze XXLutz ... v druhom rohu teda Mobelix. To ani diva svina sa nevyzna v tych strukturach tychto retazcov :D

katica06
11. sep 2025

Tento aj predošlý od Kondelu, ten predošlý sme darovali po 13 rokoch, na novom mieste ho používali asi 4roky

nairobi
11. sep 2025

@anonym_autor Poľsko 👌

mata1906
11. sep 2025

@anonym_autor BIANCA, výroba v Liptovskom Mikuláši, slúži už 16.rokov, keď budeme meniť opäť do tejto značky. Majú predajne aj v iných mestách. Keď chcete kvalitu jednoznačne táto firma. Všetko robia na základe zákazníka a ručne - na trhu sú skoro 30.rokov.

tianna
11. sep 2025

@anonym_autor my už 2. z XXXLutz.. jeden vydržal 8 rokov, využívaný denne naozaj naplno, aktuálne máme tento rok nový. Sme opäť spokojní.

pe_mi
11. sep 2025

@anonym_autor druhý krát Phase a spokojnosť veľká 👋

anonym_83bd97
13. sep 2025

Möbelix za 399 eur 😅 sok kupovala pred 3 rokmi a teraz už stojí 799... Krásna inflácia

anonym_83bd97
13. sep 2025
@romino

Mobelix.
Ale treba vystriehnut nejaku akciu. Maju pravidelne mega zlavy ... kedze samozrejme v zaklade su pekne predrazene tieto "retazce".
Potom sa mozu tvarit, ze sa idu rozdat pre zakaznika, obcas, len tak .. daju na vsetko napr. -30% :D
A treba mat aj trocha stastie na vyrobok. Beru z kadejakych zdrojov. Niektore veci su OK, niektore slaba kvalita.
Raz jedna vec kupena v mobelix .. pozeram na krabici ... na nalepke v jednom rohu dokonca daco ze XXLutz ... v druhom rohu teda Mobelix. To ani diva svina sa nevyzna v tych strukturach tychto retazcov :D

@romino presne tak v mobelix 2 mesiace som pozerala leták keď dali tu našu sedačku za super cenu. Ale oni tie výrobky točili dookola 🙂

maury
13. sep 2025

Milénium Šípoš na mieru a maximálne spokojní

danieli
13. sep 2025

Prvu sme mali msj, v super stave dodnes, darovali sme ju kvoli farbe rodine, a teraz eurosofa uz ma 15 rokov a super, chcelo by to mensiu udrzbu, mame jedno oblubene vysedene miesto, ale v bystrici je firma, ktora robi servis sedaciek a ti su top, takze az pride cas opravime

princezna_bosorka
13. sep 2025

@anonym_autor šlik sedačky

pau_linka
13. sep 2025

Mame zo Sconta. Ma 7 rokov a stale je ako novy

Strana
z2