Odkiaľ máte gauč?
Ahojte. Odkial máte gauc a ste spokojný? A naopak odkial určite nie? Ďakujem
Elbyt.sk
my z oravca, a je to nejaká slovenská výroba ...
Phase. Už 15 rokov a stále super.
mame xxlutz a nikdy viac
veneti
Phase
@anonym_autor Phase, spokojnosť
Z rakúskeho ludwigu, ťahá 14sty rok, ale už ho musíme vymeniť.
Tempo Kondela a už nikdy viac
Phase 👍
@babushkaem prečo?
@anonym_a1524b je to otras, stal 1400€, potah vytahany, dosiel oskrety (to nam zreklamovali ale po tahaniciach), na jednej strane je akoby preliaceny, proste si sadnes do diery, strasne vrzga, otras
@anonym_autor ja mam na byte vzhladom k vtedy obmedzenemu rozpoctu Murrilo od Sconta a som velmi spokojna, aj do noveho si ju kupim, len vacsiu 🙂 urcite su aj lepsie ale za 3nasobok ceny v danej velkosti a s elektrickym vysuvom lozka
My mame dva z XXLutz a sme spokojni 🙂 ale teda ucelovo sme ich kupovali s tym, ze mame male dieta a nepotrebujeme uzasny gauc co vydrzi roky, pomer cena vykon adekvatny by som povedala.
@anonym_a1524b je to otras, stal 1400€, potah vytahany, dosiel oskrety (to nam zreklamovali ale po tahaniciach), na jednej strane je akoby preliaceny, proste si sadnes do diery, strasne vrzga, otras
@babushkaem dik za recenziu
Mercury. Zatiaľ nemá chybu
Ikea
Mobelix.
Ale treba vystriehnut nejaku akciu. Maju pravidelne mega zlavy ... kedze samozrejme v zaklade su pekne predrazene tieto "retazce".
Potom sa mozu tvarit, ze sa idu rozdat pre zakaznika, obcas, len tak .. daju na vsetko napr. -30% :D
A treba mat aj trocha stastie na vyrobok. Beru z kadejakych zdrojov. Niektore veci su OK, niektore slaba kvalita.
Raz jedna vec kupena v mobelix .. pozeram na krabici ... na nalepke v jednom rohu dokonca daco ze XXLutz ... v druhom rohu teda Mobelix. To ani diva svina sa nevyzna v tych strukturach tychto retazcov :D
Tento aj predošlý od Kondelu, ten predošlý sme darovali po 13 rokoch, na novom mieste ho používali asi 4roky
@anonym_autor Poľsko 👌
@anonym_autor BIANCA, výroba v Liptovskom Mikuláši, slúži už 16.rokov, keď budeme meniť opäť do tejto značky. Majú predajne aj v iných mestách. Keď chcete kvalitu jednoznačne táto firma. Všetko robia na základe zákazníka a ručne - na trhu sú skoro 30.rokov.
@anonym_autor my už 2. z XXXLutz.. jeden vydržal 8 rokov, využívaný denne naozaj naplno, aktuálne máme tento rok nový. Sme opäť spokojní.
@anonym_autor druhý krát Phase a spokojnosť veľká 👋
Möbelix za 399 eur 😅 sok kupovala pred 3 rokmi a teraz už stojí 799... Krásna inflácia
Mobelix.
Ale treba vystriehnut nejaku akciu. Maju pravidelne mega zlavy ... kedze samozrejme v zaklade su pekne predrazene tieto "retazce".
Potom sa mozu tvarit, ze sa idu rozdat pre zakaznika, obcas, len tak .. daju na vsetko napr. -30% :D
A treba mat aj trocha stastie na vyrobok. Beru z kadejakych zdrojov. Niektore veci su OK, niektore slaba kvalita.
Raz jedna vec kupena v mobelix .. pozeram na krabici ... na nalepke v jednom rohu dokonca daco ze XXLutz ... v druhom rohu teda Mobelix. To ani diva svina sa nevyzna v tych strukturach tychto retazcov :D
@romino presne tak v mobelix 2 mesiace som pozerala leták keď dali tu našu sedačku za super cenu. Ale oni tie výrobky točili dookola 🙂
Milénium Šípoš na mieru a maximálne spokojní
Prvu sme mali msj, v super stave dodnes, darovali sme ju kvoli farbe rodine, a teraz eurosofa uz ma 15 rokov a super, chcelo by to mensiu udrzbu, mame jedno oblubene vysedene miesto, ale v bystrici je firma, ktora robi servis sedaciek a ti su top, takze az pride cas opravime
@anonym_autor šlik sedačky
Mame zo Sconta. Ma 7 rokov a stale je ako novy

@anonym_autor msj