icon

Odporúčania na kvalitné panvice pre elektrický sporák

strawberry0797
20. feb 2025

Ahojte, odporucte prosim kvalitnu panvicu na el. sporak (nie indukcia), z ktorej sa nesupe povrch, ale ani sa nepripaluje. Mam jednu ocelovu, lenze na nu sa vsetko pripaluje. Existuje nejaka ocelova, ktora sa nepripaluje? Mate napr. niekto tuto Fabini?
Dakujem za tipy.

Odporúčania na kvalitné panvice pre elektrický sporák
natassha1
20. feb 2025

ja mam vsetky panvice od Tefal a vobec by som teda nemenila 🙂 ani jedna ma zatial este nesklamala. a to velakrat nedam ani kvapku oleja a nic sa na nej nepripali.

elizme
20. feb 2025

@strawberry0797 skús pozrieť Hexclad panvice. Sú drahé, ale neposkrabu sa a sú neprilnave.

deedol
20. feb 2025

@elizme mas skusenost? stale mi vyskakuju reklamy

bielykral
20. feb 2025

@strawberry0797 mam fabini ale trochu inu ciernu s ruckou ktora moze ist aj do rury do 180 stupnov a je vyborna...povodne stala nieco nad 70 eur kupila som ju v akcii za 50 nieco

strawberry0797
autor
20. feb 2025

@natassha1 no prave Tefal kupujem kazde tri roky a vzdy sa zacne supat. A to nepouzivam na nu nic kovove. Preto uz hladam len nerez.

lucik194
20. feb 2025

fuha ja mam vsetky tefal a ani jedna z troch sa mi nesupe.
15 r ma nastarsia a 3 roky najmladšia. pouzivane aspon 1x tyzdenne.

elizme
20. feb 2025

@elizme áno, mám od nich jednu panvicu uz 10 rokov, už nie je dokonalé nepriľnava, vajíčka uz musím odskrabnut občas, ale na palacinky stále v pohode použiteľná. Da sa dat do umývačky, varím na nej pravidelne viac krát do týždňa. Teraz som si doobjednala set uz len týchto lebo teflon mi ide na nervy, poškrabaniu sa nedá zabrániť a do dvoch rokov musím vždy vyhodiť. Odporúčam ale pri týchto panviciach dodržiavať tie pravidlá na používanie co sú na obaloch popísané, nie je to nič zložité

hanaluteranova
20. feb 2025

@strawberry0797 mam 2 fabini, da se s tim pracovat, ale je treba se s tim trochu naucit, ale pod palacinky stejne davam spicku lzicky tuku. Budu se s tim učit dál, protože teflon a ostatni věčné chemikálie v neprilnavych pánvích už nechci podporovat ..

banalu
20. feb 2025

Ocelove/nerezove panvice treba vymastit olejom aby sa nepripalovali, skus pohladat videa ako na to.

strawberry0797
autor
20. feb 2025

@banalu dakujem, prave som pozrela video na youtube. Tak to som nevedela, ze je to taka procedura s tymi nerezovymi panvicami 😲 Tak neviem, ci nezostanem pri Tefale 😅