Odporúčanie na najlepší food processor pre jednoduché použitie
Viete mi odporučiť nejaký dobrý foodprocessor, ktorý sa dá u nás kúpiť? Nemyslím teraz tie roboty, ktoré sa u nás väčšinou používajú, také tie na šľahanie a cestá, ale klasický food processor, predovšetkým na sekanie... Obyčajný sekáčik nechcem, lebo by som v tom chcela robiť aj krehké cesto pulznou funkciou. Rozmýšľala som nad Magimix, ale pre moje varenie mi prišiel zbytočne komplikovaný. Bohužiaľ Cuisinart, ktorý by som chcela najradšej sa u nás nedá kúpiť. Prípadne nejaké tipy? U nás asi len Kenwood alebo Bosch? Nepotrebujem milion funkcií, hlavne na sekanie, nejaké pesto a hummus, aby sa dali urobiť a pulzná funkcia na mrveničkové cestá, resp. krehké cesto. Preto nehľadám nič veľké s množstvom funkcii a komplikovaným používaním.
Cuisinart sa u nas predava, ma ju alza a tusim v kaufland shope som ju zahliadla. Ci to nejaky konkretny model?
@smoulingirl hej, tieto som našla, ale to sú také nižšie rady
@smoulingirl hej, tieto som našla, ale to sú také nižšie rady
@april171 Skus sem hodit ten vysnivany 😉 Svokra ma Nutribullet a je spokojna, na cesto referencie neviem dat, lebo ho v nom nerobi.
@april171 Skus sem hodit ten vysnivany 😉 Svokra ma Nutribullet a je spokojna, na cesto referencie neviem dat, lebo ho v nom nerobi.
@smoulingirl https://www.cuisinart.com/custom-14-cup-food-pr...
Tento by sa mi hodil
Kitchen aid pozri

Cuisinart sa u nas predava, ma ju alza a tusim v kaufland shope som ju zahliadla. Ci to nejaky konkretny model?