Odporúčate vertikálnu žehličku a čističku vzduchu?

nika0204
13. sep 2021

Ahojte žienky, idem si k Vám po radu. Tie, ktoré máte vertikálnu žehličku, odporúčate? Ja totižto mám averziu k žehleniu😁😁ide mi hlavne o tričká a sem tam košele... konkrétne sa mi napr pozdáva tefal access steam care dt9100eo, máte niekto tento model?
A keď sa už radím,tak rozmýšľam aj nad kúpou čističky vzduchu... bývame v byte 70m2...som alergická na prach a mám pocit ze akonáhle utriem prach do hodiny je to zas to isté..pomohla vám ?aj čo sa týka čistoty vzduchu ale aj vizuálne či je menej prachu na povrchoch... chcela by som niečo do 130€.. našla som ionic care alebo xiaomi..
ďakujem za rady❤️

majamat
13. sep 2021

t zehlicka ma tiez zaujima. ja som pozerala take, ktore maju nizsiu hmotnost. ak to mas dlhsie drzat, tak 2kg, ako sa pri tejto uvadza je dost vela.

no neviem,c is a ta hmostnost uvadza s tekutinou, co bez, ale teoreticky by sa mala bez, lebotekutinu nemas stale v rovnakom mnozstve. a teda to je fakt vela. ak len nachvilu, tak potom to nie je take hrozne. v takom pripade ano netreba velku nadrzku.

bozenas
13. sep 2021

Vertikálnu žehličku neporadím, ja som sa rozhodla pre sušičku a stopla som žehlenie 🙂, čo zároveň aj eliminovalo množstvo prachu v byte, čo by som neverila, keďže niekedy som sušila prádlo aj v byte a aj po žehlení som videla, že je v byte viac prachu.
Čo sa týka čističky vzduchu- máme Ionic care a za mňa určite spokojnosť, nikdy sme kúpu neoľutovali. Raz za čas treba vyčistiť, inak úplne bezúdržbové, super.
(tiež som alergik).

nika0204
autor
13. sep 2021

@bozenas ďakujem🙂)) tiez planujeme kupit sušičku, dúfam ze fakt budem mať aj vďaka bej menej žehlenia😁a cisticku mate tu co stoji cca 130€?

bozenas
13. sep 2021

@nika0204 ja so bola "posadnutá" žehlením. A tak ako som žehlila skoro všetko, teraz skoro nič ☺️
Áno čistička tak cca stála.

budiakova
17. sep 2021

Vyberali sme podľa testu žehličiek a kúpili sme si Tefal Ixeo Power QT2020E0 a neviem si ju vynachváliť. Máme ju dva roky. Veľmi rýchlo sa s ňou zehlí. Voda sa dá doplniť aj počas žehlenia, má veľkú nádrž na vodu. Paru si môžeš regulovať a môžeš dať púštať paru nastálo alebo iba narazovo. Máme doma aj čističku vzduchu už vyše roka " PHILIPS čistička vzduchu AC3055/50 ". Je vhodné aj pre osoby trpiace astmou alebo rôznymi alergiami.

katka3213
Odpoveď bola odstránená
Zobraz