icon

Odporúčate výklopné skrinky na úzke miesta?

adaluc338
21. jan 2025

Ahojte, ten kto ma doma odporucate? Mne sa velmi pacia, aj sa mi zdaju byt prakticke. Mame velmi uzke miesto do 25 cm, vedla vchodovych dveri, takze nic ine sa mi tam nezmesti. Manzel tvrdi ze oni kupovali doma, a jeho mama sa vzdy stazovala na tieto vyklopne skrinky( spred 25 rokov). Pozerala som su aj za 40 eur, a aj za 140. Ake mate? Co odporucate?

lienka9
21. jan 2025

@adaluc338 co myslis pod vyklopnou skrinkou presne,nemas nejake foto.

adaluc338
autor
21. jan 2025

@lienka9 aha zmenili mi nazov temy, ale posielam foto

adaluc338
autor
21. jan 2025
biba_18
21. jan 2025

vyslovene botník? sú ok, ale zmestí sa ti tam len presne toľko topánok ako je na fotke. do tejto konkrétne 7-9 párov ...
vieš čo, ja by som to brala vyslovene na topánky čo nosíte - čo si mala dnes, čo zoberieš keď ideš dole po poštu keď zazvoní poštárka ... - nenechávať pod nohami, ale šupnúť do botníka ...

zabka79
21. jan 2025

@adaluc338 ak je ten pant na boku z plastu tak nie, rado sa to lame, potom staci ist okolo a cele sa to prudko vyvali aj pri dotyku

adaluc338
autor
21. jan 2025

@biba_18 no prave to chcem na take topanky ktorw nosime denne. Dakujem za nazor.
@zabka79 aha, dobry postreh takze skor nieco drahsie kupit, co ma poriadny pant. Dakujem

lienka9
21. jan 2025

@adaluc338 my sme mali taky obyc z ikei plastovy a vydrzal velmi vela.dobbre sa cistil..nezmesti sa tam vela topanok,hlavne v zime naozaj par parov,ale lepaie ako nic