icon

Odporučte dobrú práčku do 350 eur

maculka8
27. apr 2021
martina0782
27. apr 2021

@maculka8 za mňa Whirlpool alebo LG

annamalaga
27. apr 2021

Trocha nad rozpočet : https://m.heureka.sk/pracky/aeg-prosense-l6fbg6... ale len trocha.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
annamalaga
27. apr 2021

@maculka8 a ty si po akých značkách pozerala?

sissy27
27. apr 2021

Určite Bosch

zaba21
27. apr 2021

@maculka8
Som spokojná so spotrebičmi Bosch, práčka aj umývačka.

sanssa
27. apr 2021

my sme kupili Philco, pracka je kvalitna a cena bola prijatelna. ja som s nou max spokojna

katkami123
27. apr 2021

My mame LG, ale značky ako Bosh, Siemens určite áno

marrydreamkas
27. apr 2021

@maculka8 za mna elektrolux, fici uz vyse 6 rokov, kupilq som si aj susicku k nej a s oboma velka spokojnost, urcite nie whirpool...

darkswan
27. apr 2021

LG F2WN5S6S0 a v nay maju teraz akciu na LG

gazpalm
27. apr 2021

@maculka8 ako bosh , do 350 neviem,ale mala som whirpo ol skoro vsetko ..a vsetko som po cca 2 -3 rokoch vymenila za bosh ,akoze strasne vyhodne 🙄 mala som daco aj siemens- to vydrzalo dlhsie ..ale ze ze candy ma ani nenapadlo kupit,nuz ale ohlasy to ma dobre ako sa pozeram

maculka8
autor
27. apr 2021

@darkswan ďakujem pekne všetkým vám za cenné rady...zatiaľ som sa rozhodla pre LG @darkswan ďakujem za skvelý typ...ja som si práve s týmito funkciami vybrala a tá už sa nepredáva,tiež to bola LG...tento variant ktorý si mi poslala obsahuje aj program pre alergikov,parný program voči roztočom takže určite to hlavne kvôli dcérke ako alergičke, ocenujem a dávam do popredia...dám poradu s manželom ale myslím že na 90perc som rozhodnutá... ďakujem😃👏

ninusa221
27. apr 2021

Aj ja mam LG ale drahšiu ktora mi aj na konci prania zaspieva😅😅🤣

maculka8
autor
27. apr 2021

@ninusa221 🤔🤔😃😃👏👏

ninusa221
27. apr 2021

@maculka8 a mamča len kričí spievajú ti🤪😂

emmusska
28. apr 2021

My sme si dali poradit od predavaca a ten nam odporucil philco a zatial som s nou spokojna uz nie je v zaruje a zatial vsetko v pohode. o pracku sa treba aj starat aby dlho vydrzala 🙂

annamalaga
28. apr 2021

@emmusska nemyslím si. Stačí , keď Vám odíde elektronika nahrata.

saxana000
28. apr 2021

Mame Beko stala cca 240eur slape uz 5-ty rok denno denne pradlo krasne ciste vonave pracka mi nikdy nehaprovala nesmrdela nehrkotala nebuchala nelietala po kupelni mam kopec programov kratkych aj dlhych mozem si regulovat aj teplotu aj otacky odlozeny start casovy odpocet programu.. Keby hned aj zajtra zdochla za tu cenu nelutujem vobec lebo ozaj posluzila neskutocne.

cucoryedka
28. apr 2021

@darkswan my mame LG s tymi funkciami len 8.5 kg, kupovanu teraz vo februari. Nam strasne pocut motor, aj ked po reklamacke sa to zlepsilo - mali sme suche loziska, to nechapem, ale asi stojaka nam dali ... najhorsie je to pri odstredovani, ked mame 1200 ot., netancuje, len to strasne v kupelni rezonuje ☹️ stara AEG slapala 14 rokov len uz loziska bolo velmi pocut, tak je na chalupe, ale manzelovi pride nova hlucnejsia ... ak mozem, ako to je u Vas? pracka za 560e a kvoli tomu sme sklamani, inak parny program, pradlo po vyprani fakt skoro suche, len ta hlucnost ... este som rozmyslala, ci to nemoze byt v tom, ze je slim. Nasi maju LG 6. rok a su nadmieru spokojni. dakujem 🙂

darkswan
28. apr 2021

@cucoryedka urcite posuniem info, mne pride zajtra...clovek asi nikdy nevie, ja som si vybrala LG tiez na zaklade dobrych odporucani...predtym som mala beko 8 rokov a bola som spokojna, tak som zvedava teraz na tu LG

cucoryedka
28. apr 2021

@darkswan dakujem krasne 😉 dufam, ze Vy budete spokojna ... pracka je inak super, aj pradlo vonia, nie je zatuchnute, a je skoro suche, budem rada, ked sa potom ozvete 🙂

darkswan
28. apr 2021

@cucoryedka dam vediet🙂

tumira
2. máj 2021

my sme v piatok kupili pracku so susickou philco a bola vo velmi dobre cene 🙂

darkswan
3. máj 2021

@cucoryedka vcera som testovala, uplne super a velmi ticha, som ju preventivne kontrolovala ci ide🙂

3petka
3. máj 2021

@maculka8 my sme kupovali LG za nejakých 330 Eur. Má kapacitu 8kg. Perie krásne ale je omnoho hlučnejšia (odstreďovanie) ako samsung čo sme mali pred tým. Kupovali sme narýchlo lebo stará doslúžila. Ale keď si človek zvykne tak je ok

cucoryedka
8. máj 2021

@darkswan tak potom to musi byt "stojakom" ... znama tiez kupovala mesiac a pol po nas, dokonca slimku ako my, a je nadmieru spokojna ... dakujem velmi pekne za odpoved 😊 som rada, ze je to OK👍