Odporučte mlynček na zrnkovú kávu

26. aug 2022

Kto mate skúsenosť, prosim odporučte mi dobrý automaticky (elektrický) mlyncek na zrnkovu kávu, aj cenovo prijateľný (do 100vky povedzme), ale hlavne ak o nom viete že počas mletia nerobí bordel a nefuka pomletu kavu von. Mame klarstein ale ten robí pri mleti mega bordel. Dakujem pekne ☕☕

brembo
26. aug 2022

Ja mám Krups a nerobí bordel. Len motor nemá chladenie,takže si pomeliete tak maximálne 150 g kávy a tepelná ochrana vypne motor. Trochu kávy sa vysype,ked vytahujete nádobku na pomletu kávu. Alebo i ETA je dobrá,len nemá tak odolné nože a treba si objednat hned,aby ste ich nemuseli zhánat. V podstate velký výber mlynčekov na kávu nie je.

autor
26. aug 2022

@brembo ďakujem ti pekne za komentár, zabudla som ale dodať že hľadám kameninovy mlyncek 😊

guudy
26. aug 2022

Pozri blogokave (web/ig), najdes dobre tipy aj na mlynceky 🙂

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slavkadi
26. aug 2022

My máme takýto a sme veľmi spokojní.

brembo
28. aug 2022

Ten Krups,ktorý mám je kameninový. Ale keby som vedel,že vyrába Delonghi mlynček na kávu,tak by som bral ten. Mal som hriankovač Delonghi a ten som si nevedel vynachválit. Upiekol Vám chlieb presne tak,ako ste chceli. Teraz mám Electrolux,ale je to krám tak na ozdobu,a to som bral najdrahší model. Všetky chlebi čierne na povrchu,ako uhol. Ked uberiete čas,tak sa ani neopeču.